1987 Hilux Fenni Muayene Yardım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan alplion Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,463

alplion

Yeni Üye
Yer
Kütahya
aracımın fenni muayenesin de araç türü arazi taşıtı yazıyordu ve fenni muayenesini 2 senede bir yaptırıyordum, iş güzar tüvvtürk aracımın kamyonet oldugunu ve araç türü nü kamyonet olarak değiştirmem gerektiğini söyledi ve bunu ağır kusur olarak yazdı bu problemi me nasıl bi çare bulabilirim.başına gelen yada çözüm yolu gösterecek arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.

Etiketler
Ynt: 1987 Hilux Fenni Muayene Yardım

aracının arac sınıfı N1G ise arazi vitesli kamyonet oluyor ve her yıl muayeneye giriyor.Kendi aracımda araç sınıfı N1 yazdığı için motorlu taşıt vergisini normalinden yüksek ödüyorduk araç sınıfını değiştirince mtv düştü kimin ne yaptığı belli değil anlayacağın bence daha önce aracın arazi vitesli olduğu için kamyonet olduğuna dikkat edilmeden 2 yılda bir yapılmıştır diye düşünüyorum bizim araçlar kamyonet olduğu için her yıl giriyor.

Ynt: 1987 Hilux Fenni Muayene Yardım

bizim araçlar kamyonet olduğu ve ruhsat da n1 olarak gözüktüğü için yılda bir muayene yapılır burada tüvtürk görevilerinin bi hatası yok olması gerekeni düzeltmişler.bende daha yeni yaptırdım ruhsatda n1 geçiyor ayrıca benimde aracım benzinli ama sağolsun trafikde dizel yazmışlar bu yüzden muayeneden geçemedim.tekrar düzeltirip tüvtürkden onayı aldım.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR