1987 Model 300 Sel - Pasif İlan

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dalyan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 14
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,820

dalyan

Zirve
Araç komple toplandı satmadan hatıra olarak saklıyacaktık o nedenle tam 17000tl masraf ettik.Off road tipi arazi araçları tercih edilir.Sahibinden deki ilan nosu 30084131 tel 0532 396 16 54 fiyatı 15000 yeni boyandı onun haricinde tamamen orjınaldir.

Etiketler
Ynt: 1987 Model 300 Sel - Pasif İlan

Merhaba hayırlı satışlar dilerimmm....
Biraz daha buraya açıklayıcı bilgi eklerseniz satışınızda faydası olabilir

tekrardan hayırlı satıslar....

big_30084131pu2.jpg

big_30084131p3h.jpg

30084131pu2.jpg

30084131wp3.jpg

30084131uod.jpg

30084131ywk.jpg

Böyle bir araç satılmamalı bence. Yine de hayırlı satışlar

siyah oldugu zaman ki görüntüsü müthiş olurdu.güzel arac efsane arac ben olsam satmazdım kesinlikle ama yinede hayırlı sı olsun iyi satıslar.

Benim yerime fotoları koyma zahmetinde bulunan dostum,çok ama çok teşekkür ediyorum,eyvallah :smiley:Arkadaşlar dediğiniz gibi aslında satmayacak yadigar olarak saklıyacaktık o nedenle zaten 17bin gibi bir rakamı harcadık.Ancak araç kullanılmadan evin önünde yatıyor.Akla gelen her şey elden geçti arka camı sırf rezistansı çalışmıyor diye değişti boyasına sadece abartmıyorum tam 4.000tl verdim lastikleri sıfır takdım ön takımı ekzostları komple değiştim.Aslında asıl düşüncem ambulans defenderimide mercedesimide çok düzgün td yada puma motorlu 5 kapı bir defenderle takaslamak ,defenderimin plaka işlemleri başladı,bana maliyeti 13.14bin gibi,Bakın ben üçün beşin hesabında değilim yeterki elimi tutun bir şekilde anlaşırız mutlaka.Övgü dolu sözleriyle aracın hakkını veren dostlara çok ama çok teşekkürler,eyvallah.

Malum sitedeki fiyatı 17500 olmuştur.Ancak kısa süreliğine gezenbilir ailesine 15000tldir.Şimdi bu yeni bir satış projesi değildir öncelikle bunu belirtmek isterim.Bakın arkadaşlar bu aracı illada hani satayımda kurtulayım diye bir düşüncem kesinlikle yoktur!Düşüncem şu 2 araç sahibiyim ve tek araca düşürmek amacım,sonunda ne olursa olsun hatta 2 aracımda satılmasada eninde sonunda kafama göre içime sinecek bir 5 kapı LR Defenderim olacak..İsterseniz ilgilenenler açısından size aracımızın geçmişinden bahsedeyim.Bu aracı benim rahmetli babam 98 de bir arkadaşından almıştı o aracın ilk sahibiydi,rahatsızlığından dolayı son 7 senedir çok nadiren kullanıldı araç yani bir anlamda yattı.Yaklaşık 1 senede aracı aralıklarlada olsa a dan z ye topladım.Sonuçta yılların yorgunluğu ve 7 senenin yatmışlığı vardı.Araçta ekstra ön panjura monteli çakarlar,megafon ve üçlü siren var,ayrıca goldmaster mp3 usb girişli cd çalarıda yeni takdım araca.Şimdi bu aracı almanızdaki avantajları,ilk önce nerdeyse sıfırından beri aynı aile içinde kalmış bir araç ve full bakımları yeni yapılmış.Kullananlar bilirkonforu donanımı eşsiz bir araçtır,elektrikli koltuklarından tutun bu arada içide dışı gibi mükemmeldir.Bu aracı biz aldığımızda buraların en gösterişli aracıydı modeli eski olmasına rağmen bakımlı bir üst donanımlı mercedes daha çok sıfır araç eskitir.Neyse daha fazla uzatmadan bir süre daha ilan kalacaktır satıldı satıldı satılmazsa eğer ilan yayından kalkacak ve bir daha da satışa çıkmayacaktır.İlk baştaki gibi hatıra olarak çocuklara miras bırakacağım..Dip not.Aracın değeri benim gözümde en aşşaya 25000tldir :smiley:

Konu başlığı modifiye edilmiştir.
Güle güle kullanmaya devam ediniz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,046
Kayıtlı Üye Sayımız
166,960
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler