1987 model Oldsmobil Cuttlas Supreme 5.0 litter

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hsbasar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 9
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,492

hsbasar

Zirve
Yer
Ankara
Çok sevdiğim bir arkadaşımın babasına ait 1987 model Oldsmobil Cuttlas Supreme 5.0 litter satılıktır.

Araç incirlik üssünde bir amerikalıdan alınıp orjinaline uygun toplanmış, toplandıktan sonra 2001 yılında 2. sahibinden alınmıştır.
Bugüne kadar da arkadaşımın babası tarafından Ankarada kullanılmıştır.
Bu aracı birkaç defa yakından görme şansım oldu, her amerikanda olduğu gibi dönemine ait ekstra özellikleri olan bir araç. (elektrikli camlar, aynalar, koltuklar. yükseklik ayarlı hidrolik direksiyon v.b.)
Gezmesi çok keyifli, ben bile bir vosvoscu olarak heveslenmiştim :smiley:
Detay bilgileri istedim geldikçe buraya ekliyeceğim. Elimdeki bilgileri aşağıya döküyorum.

1987 model
orjinal 51 000 milde,
ruhsatta 2800 cc görünüyormuş :smiley:
yine ruhsata göre Güç/ağırlık oranı=145,2 HP/Ton (bu tür güç ölçüsü hakkında bilgisi olan arkadaş varsa bende öğrenmiş olurum)
Fiyat 12000 TL

Araçla ilgili detaylar için Lütfi bey ile irtibata geçebilirsiniz Tel : iş 312-4732330 cep 0 546 9433044

Resimler birazdan geliyor

Etiketler
Ynt: 1987 model Oldsmobil Cuttlas Supreme 5.0 litter

ilk resimler

oldsmobil_on.jpg

oldsmobil_on_yan.jpg

oldsmobil_sag.jpg

Amerikandan anlayanlar için motor üzerindeki etiketler (ben birşey anlamadım da ;D)

CIMG5036.jpg

CIMG5037.jpg

CIMG5038.jpg

Sedat bey ton başına düşen beygir oranı diyor. yani örnek. 2 tonsa 145x2:290 145x1.75: 254 (1750 kg. sa) beygir olur. yani kg kaçsa beygiri rahat bulurusnuz.

997799' Alıntı:
Sedat bey ton başına düşen beygir oranı diyor. yani örnek. 2 tonsa 145x2:290 145x1.75: 254 (1750 kg. sa) beygir olur. yani kg kaçsa beygiri rahat bulurusnuz.

Levet bey ben ilk defa gördüm, ilginç bir hesaplama tekniği.
Aslında bir bakımada iyi eğer bütün araçların gücü bu şekilde verilirse araçları güç açısından kıyaslamak çok kolay olur.

zaten aslolan kg başına düşen beygirdir. örnek 106 gti 126 hb. 875kg. bölersek. 6,9 kg a 1 beygir düşer. bu da onu süratli bir araç yapmak için yeterli.

Aracin satisi bir donem askiya alinmisti ama yenide satmaya karar vermisler. ilan gunceldir.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,829
Kaydolan Son Üyemiz
Lukes

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR