1990 DEFENDER 110- DÜZ DİZEL, EKSİKSİZ ve hafif MODİFİYELİ...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan euzlu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 21
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,384
**YETİŞEN ALIYOR** 1990 DEFENDER 110- DÜZ DİZEL, EKSİKSİZ ve hafif MODİFİYELİ...

Arkadaşlar, aracımı gezenbilir camiası içerisinden dostlarımıza red edemeyeceği bir fiyata camia içine vermeye karar verdim, araç arayanlar toplamak için boşuna sağa sola bakmasınlar, sadece maliyetine tam anlamı ile toplu olan ve içi dışı yapılı aracımı aile içerisinden birine vermek hem alıcısını hem beni mutlu edecektir, beni tanıyan arkadaşlarında bildiği üzere yeni ve yüksek hacimli bir offroad aracı alacağım ve ayırttığım aracı kaçırmak istemiyorum, tek sebebim de budur, saygılarımla,

Yrd.Doç.Dr.Erdoğan UZLU

0 532 275 71 35

Kafkas Üniversitesi
Veteriner Fakültesi
İç Hast. AD. / Kars

Kafkas Üniversitesi Yaban Hayatı Koruma ve Rehabilitasyon Merkezi Md.Yrd. (Araç Yaban hayatı çalışmalarımda sorunsuz olarak kullanılmıştır)

GÜNCEL...

Etiketler
**YETİŞEN ALIYOR**1990 DEFENDER 110- DÜZ DİZEL, EKSİKSİZ ve hafif MODİFİYELİ...

bir üstteki mesajda başlığı değiştirmeyi unutmuşum, kusra bakmayın..

Ynt: 1990 DEFENDER 110- DÜZ DİZEL, EKSİKSİZ ve hafif MODİFİYELİ...

hayırlı satışlar hocam.

Ynt: 1990 DEFENDER 110- DÜZ DİZEL, EKSİKSİZ ve hafif MODİFİYELİ...

mdr' Alıntı:
hayırlı satışlar hocam.

teşekkür ederim, motor hacmi yüksek bir araç niyetindeyim, biraz daha hard ofrroad'a hazırlayacağım bir araç var pazarlığını bitirdiğim, kısmetse onu alacağım, iyi dilekleriniz için teşekkürler, umarım camia içine gider......

Ynt: 1990 Defender 110- Düz Dizel, Eksiksiz Ve Hafif Modifiyeli...

araç 3 yıl önce satıldı, bir şekilde burada kalmış, bu sebeple tarihe dikkat edemeyip hala arayan da oluyor : )), kaldırılırsa sevinirim, herkese kazasız, belasız, bol çamurlu günler : ))

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,029
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR