Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bugün lastikçiye gittim lastikler konusunda bende 205/80/16 689 ht brıgstone var
yanakları çok fazla 70 olsa araç bir o kadar daha rahatlayacak ok 144 ü sordum fakat lastikçi ok 144 ün iç lastikli olduğunu söyledi dublex değilmi ok 144 bu konuda bilgisi olan varmı
dün aracı bakıma aldım daha doğrusu araçta bi tireme vardı ve o titreme kafama takıldı usta bizim sanzuman kulakları ve arazi kutusunun altına pul koymuş ve yükseltmiş biraz
bende pulların genişliği kadar lastik takozlarla arazi kutusunun ve şanzuman bağlantı noktalarını destekledim belki vibrasyonu gider diye çıktım bi deneme yapayım dedim ve sonuç çok kötü daha fazla titreme yaptı sert lastik takozlar belki titretmez dedim ama bayağı bi titretti ve eve geri dönüp bu sefer lastik takoz yerine 0.5x30 lama ile bütün pulllar yaparak ayak altlarını destekledim ve titreme epey azaldı derken gözüme birşey takıldı transşaft lastik takozu kenarından inceden çatlamış yani çatlak olan transsşaft balans yapıyor ve aracı titretiyor bunu keşfetttim şimdi ilk iş transşaft tı değiştirmek olacak ..
geri viteste bi uğultu vardı ve sorun bugün ortaya çıktı geri vites dişlisi kırılmış bende 2 adet şanzuman vardı şimdi onu takacağız + aracın baskı balatayıda yaktık oda değişecekmiş..nasıl olduda yandı hala aklım ermiyor aracı zorlamadım geçen bi sorun oldu debriyaj ayırmıyordu ondan sonra ne olduysa oldu o ara yaktım illaki
niva yı toplarken taban sacını orjinalmı aldın yoksa kaportaqcı normal saçmı kulandı hangisi daha iyi olur orjinal saçmı almak iyi yoksa har hangi bir saçmı kulanılsa iyi olur