1991 Model Çok Temiz vx80

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jetkan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,261

jetkan

WRANGLER
Yer
SIVAS
4-5 ay önce aldığım ortalama 155.000 civarında olan daha önceden tedaş da kullanılmış tam donanımlı aracımı farklı bir model düşüncesi ile satıyorum. Aracın motoru şu an sıfırdan toplanmaktadır. Debriyaj seti tamamen değişti 10 km yol yapmadı. Antalya da Ahmet Usta tarafından toplanmıştır. 4000 cc benzin ve lpg

Tmax 12500 uzaktan kumandalı vinç
5 adet silverstone mt117 extreme lastik (3-4 aylık)
Ön arka çelik tampon
Üst bagaj
hi jack kriko
arka stepne taşıyıcı
yeni amartisörler ve get ile yükseltme
sıfırdan boyandı muayne yeni yapıldı
arka çeki demiri
alt koruma
difransiyel koruma
difransiyel ve şanzıman için şnorkel
şnorkel
tüm akışkanlar yeni ve aklıma gelmiyen bir çok özellik

37.500 TL

irtibat için 05322333380
Can ŞEREMET

.jpg

.jpg

.jpg

.jpg

.jpg

Etiketler
Ynt: 1991 Model Çok Temiz vx80

hayırlı olsun kardesim aracın yapım asamaları daha dün gibi :-\ güzel makina sitede kalır insallah...takipteyim ;)

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim Fatih Bey
Benimde temennim aynı şekilde. Tekrardan farklı bir çalışma için satıyorum. Şimdiden hayırlı olsun

sıvasta merak etıgım araclardandı sıvas ofroad oyunlarında anlasılan goremıcez alanada satanada hayırlı olsun

istenilen miktarı fazlasıyla hak eden bir araç hayırlısı olsun bereketli olsun diyelim ve müsadenizle bir video eklemek istiyorum.... ::smiley:

arazideki ilk günüü ;) ;) ;) ;)

maşşallah maşşallah......

http://www.youtube.com/watch?v=dFgHrMx3wo0

jetkan' Alıntı:
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim Fatih Bey
Benimde temennim aynı şekilde. Tekrardan farklı bir çalışma için satıyorum. Şimdiden hayırlı olsun
Çok ilgiyle takip ettiğim bir araçdı. Elinizden çıkarmak zorunda olduğunuza üzüldüm. Hayırlısı olsun.....

Öncelikle yapım aşamasındada takip ettiğim gercekten güzel araç hayırlı satışlar dilerim merak ettiğim bi konu var bu arac motor gücü ve sanırım hidrolik direksiyon değil yanılıyomuyum acaba yinede takipteyim belki fiyatta biraz daha yardımcuı olursanız

Osman bey;
Araç da malesef hidrolik direksiyon yok. 1000 lira civarında bir rakam istiyorlar hidrolik için. Bunun dısında araç 4000cc su an aracın motoru sıfırdan toplanıyor.

oakkar' Alıntı:
Öncelikle yapım aşamasındada takip ettiğim gercekten güzel araç hayırlı satışlar dilerim merak ettiğim bi konu var bu arac motor gücü ve sanırım hidrolik direksiyon değil yanılıyomuyum acaba yinede takipteyim belki fiyatta biraz daha yardımcuı olursanız

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,069
Kayıtlı Üye Sayımız
166,817
Kaydolan Son Üyemiz
ferhanaksoy

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR