KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
biraz gecikmeli cevap veriyorum burda internetim yok şehre inip internet kafeden yazıyorum lpg tartarani karbiratörlü sistem bu degerleri istanbul altınoluk arası uzun yolda 100..130 km hızlar arası kaydettim
Hilüx hep hayalimde ki 4*4 dür. Çok temiz görünüyor.Zaten internette gördüğümde çok begenmiştim. Birgün yedigöllerde resmi plakalı hilüx gördüm şoförün yanına gidip biraz sohbet ettim. Aracın kaportası biraz dalgalıydı, nasıl memnunmusunuz, sorun çıkarıyormu dedim. Hayır çıkarmıyor bir kere bakım yaptırıyoruz senelerce gidiyor demişti. Peki kaporta biraz işlem görmüş gibi duruyor dedim. Bu araç ileride gördüğün dağdan aşağıya 7-8 takla attı dedi. Peki hala nasıl böyle sağlam kaldı ve kim topladı dedim . Yok bu orjinal hali tekrar dört tekerin üzerine çevirdiler ve kendisi oradan çıktı demişti. Hala bilen bilir o yedi göllerin yollarında salına salına gidiyordu. Çok şaşırmıştım ve hayranlığım daha çok artmıştı.
Tekrar hayırlı olsun, lpg uygulaması çok isabetli olmuş ve bence az yakıyor.
inşallah üç beş araç biraraya gelirsek olur burda genelde herkez kendi gurubunla anlaşıpta geziyorlarmış gibi geliyor bana kıbrıs offroad gurubundakilere imrenmemek elde degil açın ve tekrar tekrar seyredelim belki örnek alırız