1991 Toyota Hilux Aldım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan pancarmotorcu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 81
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 56,104
Ynt: 1991 Toyota Hilux Aldım

ooo süper abi baya ekonomik binek araçlar yakıyo o kadar güle güle binersin artık

bide hasan abi bu veriyi alırken hangi şartlarda oldu ( şehir içi/ dışı , 4x4 / 4x2 )

Etiketler

biraz gecikmeli cevap veriyorum burda internetim yok şehre inip internet kafeden yazıyorum lpg tartarani karbiratörlü sistem bu degerleri istanbul altınoluk arası uzun yolda 100..130 km hızlar arası kaydettim

sezgin pek resim çektim diyemem profosyonel makina lazım elimdeki makinanında hemen şarzı bitiyor yinede birşeyler ekleriz
__ C J 7 __' Alıntı:
he iyi olur abi ekonomi bu devirde şart :p güle güle kullan

ayrıca iyi tatiller resimleri bekleriz abi biraz doğa manzaralı hilux falan ;)

Aracınız hayırlı olsun,güle güle kullanın.

Hilüx hep hayalimde ki 4*4 dür. Çok temiz görünüyor.Zaten internette gördüğümde çok begenmiştim. Birgün yedigöllerde resmi plakalı hilüx gördüm şoförün yanına gidip biraz sohbet ettim. Aracın kaportası biraz dalgalıydı, nasıl memnunmusunuz, sorun çıkarıyormu dedim. Hayır çıkarmıyor bir kere bakım yaptırıyoruz senelerce gidiyor demişti. Peki kaporta biraz işlem görmüş gibi duruyor dedim. Bu araç ileride gördüğün dağdan aşağıya 7-8 takla attı dedi. Peki hala nasıl böyle sağlam kaldı ve kim topladı dedim . Yok bu orjinal hali tekrar dört tekerin üzerine çevirdiler ve kendisi oradan çıktı demişti. Hala bilen bilir o yedi göllerin yollarında salına salına gidiyordu. Çok şaşırmıştım ve hayranlığım daha çok artmıştı.

Tekrar hayırlı olsun, lpg uygulaması çok isabetli olmuş ve bence az yakıyor.

inşallah üç beş araç biraraya gelirsek olur burda genelde herkez kendi gurubunla anlaşıpta geziyorlarmış gibi geliyor bana kıbrıs offroad gurubundakilere imrenmemek elde degil açın ve tekrar tekrar seyredelim belki örnek alırız

dün bahçeköy belgrat girişinden girip blgrat ormanını gezdik ordan kemerburgazdan kısırkaya kömür ocakları yeni köy karaburuna kadar bir gezi yaptım
Fotoraf021.jpg
Fotoraf022.jpg
Fotoraf023.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,044
Kayıtlı Üye Sayımız
166,791
Kaydolan Son Üyemiz
hayklaz422

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR