1991 Toyota Hilux Aldım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan pancarmotorcu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 81
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 56,061
Ynt: 1991 Toyota Hilux Aldım

konunun detayını anlatayım ilk olarak nissan tek kabin topluyordum bu araca lc karşıma çıkınca çokta temiz görünce aldım fakat nissanda elden çıkarmam gerekti hiluxla takas yaptım üste para verdim ama bu seferde 2 adet 4x4 olunca ikisinden birini satmak zorunda kalıyorum satınca binek araç almam lazım hangisi satılırsa digerinin üzerine yogunlaşacagım .yani kulun istedi bir göz mevlam verdi iki göz gibi oldu

Etiketler

tasişten hiç araç aldınız mı ? kolay bi şey midir yani ihaleye girdin birileri gelip bak biz bu arabayı takip ediyoruz çekil yoksa... muhabetleri oluyor mudur ?duyumunuz var mı

Üstad benim bildiğim kadarıyla Tasiş
kapalı kutu satar...Yani içerden biriyle
mutlaka aracı bilmen lazım,hatta imkan
varsa inceletmen lazım...Bildiğim kadarıyla
hiç çalıştırıp,göstermeden satıyorlar...
Alıyosun en önemli motor arızaları
çıkabiliyo diyolar... :eek:

Dediğim gibi, duyduğum kadarıyla...

o zaman klasik devlet kurumu, bi şey öğrenmen için idare ile tanişiyor olman lazım .

tasişte açık artırma usulü ihale yapılır en çok parayı verende kalır içeride tanıdıgınız varsa aracın yürüyerekmi çekiciylemi geldigini size söyler arızalıda çıkabilir yani dendigi gibi kapalı kutudur ihalede kalan fiyata x2 üstüne fiyat koyun masraf olarak ötv. kdv.sundurma ücreti .plaka .ruhsat masrafları.tellaliye

hasan hocam internetten görebildiğim kadarıyla çok sayıda aracı alıp toplamişsınız ,nasıl haberiniz oluyor nerden takip ediyorsunuz internetten mi gazete haberlerinden mi nasıl haberiniz oluyor?

internet bir seçenek ama cevremde benim merakımı bilenler oldugu için haberdar ediyorlar ileride belki daha geniş çaplıda ilgilenme durumum olacak

selam pancarmotorcu belki başlık soracağım soruya müsait değil ama forumu takip ettiğim kadarıyla siz toyatadan ve revizyon işlerinden anlıyorsunuz. ben 86 model hilüx4*4 çift kabin aldım yakın zamanda. aracı kaportaya verdim ama kasası çok ileri derecede çürümüş. hem vakit hemde maddi olarak yapmak imkansız gibi görünüyor. çıkma kasaya ihtiyacım var nerden temin edebileceğim konusun belkşi yardımınız dokunur diye düşündüm.

selam öncelikle ankara hurdacılar sitesini bir araştırın istanbuldada aksoy kardeşler0532 311 42 25 --- 0532 311 42 25,,, nazar oto 0216 374 98 81 0216 389 98 26 ithalatçı olarakta meydangroup .com adresinden araştırabilirsiniz gözüme sagda solda çarparsa size bilgi veririm ama keşke o kadar kötü durumda bir araç almasaydınız ugraşması çok zor ben tövbe ettim artık almam size kolay gelsin

aslında aracı çok uygun fiyata aldım. kasasının çürüğüne rağmen aldım. motoru yururu kabini çok güzl çok iyi durum ama kasasında ne taşımışlarsa kasa eleğe dönmüş. ben çıkma kasa bulmakta bu kadar zorlanacağımı tahmin etmemiştim. verdiğiniz numaraları yarın arıycam inşallah ulaşabilirim bi kasaya. size çok teşekkür ediyorum. bide bi fikir almak isterim. aracı mat siyaha boyatmak istiyorum. daha evvel cj8 im vardı o renge boyatamamıştım içimde dert kalmıştı. şimdi bunda denemek istiyorum siz ne dersiniz.??

95 yılına kadar istanbuldaydım artık yalova ikamet ediyorum. burda parça çıkma tamirat işleri çok zor oluyor. bende yemin etmiştim araba toplatmamak için fakat bu hilüx merakı gene beni bu işe bulaştırdı. aslında son yaptığım aracı satmadan hilüx e girmyecektim ama. son işim de seçimi yanlış yaptım sanırım aracı hala satmaya çalışıyorum :DD

pancarmotorcu abim ismini bağışlarsanız bana baya yardımcı olmuş olursunuz :DD benim ismim salih. bugun de baya uzun araştırmalar yaptım ama orjinal kasaya ulaşamadım. başka bir arkadaş da hilüx çif kabin toplamış ve aynı sorunları yaşamış. Fakat o 98 model mitsibishi l200 kasası takmış bağlantı ayaklarıyla bile oynamaya gerek kalmamış hatlarıda fena değilmiş toyotaya en benzeyen kasa L200 kasasıymış. bugun ankarada L200 ün kasasını buldum. inşallah pazartesi almayı düşünüyorum. gönlüm orjinal kasadan yana fakat bulamadım malesef. sizin bi yorumunuz olurmu bu konuda ??

yazınızı biraz geç gördüm tabi başka kasada uyuyorsa mecburen alacaksın 91 modelden sonrası toyotada 4x2 de bol oldugu için 98 modele kadar çogu yeri uyuyor sıkıntı yaşanmıyor alacagınız kasaya kaç ytl dediler merak ettim

kasayı malesef almadım ölçülerin çok yakın olduğu söylenmişti ama çamurluk kısmından 8 cm uzun geldi L200 ün kasası tadilat işi çok uzun olacağını düşündüm. kasanın fiyatı son 650 ytl idi. ben hala araştırma yapıyorum ve 2004 ranger in kasasının daha uydun olacağı konusubda şüpem kalmadı. ankarada uygun fiyatlı bi ranger kasası daha buldum bu sefer olurinşallah diyorum. kasada çizik ezik yokmuş stopları da üzerinde onunda oluru 1250 ytl dediler bakalım hayırlısı. araç nerdesyseboyaya girmek üzere ama kasa işi hala hallolmuş değil.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,044
Kayıtlı Üye Sayımız
166,789
Kaydolan Son Üyemiz
tirpit

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR