1992 XJ Lastik Ebatlarında Yardım ve Öneriniz

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan fahriyesilot Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 13
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,672

fahriyesilot

Kamp I
Arkadaşlar yakın zamanda yapmayı düşündüğüm değişiklikler şu şekilde;

1. Yükseltme kiti (3" veya 4,5")
2. MT lastik (31 10,5 15" veya 32 11,5 15")
3. Jant (Procomp 1059 modeli)

İlk olarak şunu belirteyim aracın diferansiyeli oranı ile oynamayı maddi açıdan istemiyorum. O yüzden standart 92 XJ için dana 44 diferansiyel ayna mahruti sanırım 3.54:1 Aslında lastik olarak 32 11,5 15" lastik düşünüyorum. bu konuda görüşleriniz nedir acaba dogrumudur. 32" lastiği takarsan neler olur, sıkıntı verirmi? 33 lastik isterim fakat ayna mahruti oynamak gerekiyor maddi olarak o kadar masraf yapmak istemiyorum. 31 de kucuk kacıyor yapmışken en son yapabileceğimi istiyorum.

Yükseltme kiti olarak sanırım skyjackerin 3 ve 6" modelleri var. 4,5" olarak rubicon express var. acaba 4,5" mi alsak yoksa 3" skyjacker yapıp 5cm takozmu koysak maliyet acısından

Jantlarda 1059 modeli xj için daha zengin duruyor. Sanırım lastikle boyutlarıda belirlenecektir.

Tavsiyelerinizi ve görüşlerinizi bekliyorum. Saygılar....

Etiketler

Ynt: 1992 XJ Lastik Ebatlarında Yardım ve Öneriniz

bu konu yada bu konuya benzer şeyler defalarca yazıldı ben kendi adıma son kez yazayımda umarım son olur öncelikle her ürün her amaç farklı özellik taşır ve kullandığımız ekipmanlar ilaveler gibi ben kendi adıma en makul en ucuz ve en sorunsuzu tavsite ederim oda en fazla 3 inç yoksa 10 inçde konular ama en az maliyet 3 inçdedir verdiğiniz lastik ölçülerine göre konuşuyorum bunu yoksa 2 inç en kolay ve en basitidir

öyle dünya para verip isim yapmış diye bence ürün kullanmanıza gerek yok 2 ve 3 inçde lastiğide gelince bu senenin ürünü ve yol tutuşu iyi olan lastiği almanızı tavsiye ederim ucuz uzak doğu mallarını herkes bilir yabi bu arada maliyette önemli fakat hep dediğim gibi profillere nerde olduklarını yazarsa insanlar yardımcı olmak cok daha kolay olur bulunduğu ile göre tavsiye ve yönlendirme daha kolay olacaktır tek tek marka ve ne yapılmasını öğrenmek isterseniz ve malyetleri aramanızı riça edeceğim 0554 280 21 87 numaram yoksa buraya yaz yaz bitmez

Ünal bey, merhaba,

Tavsiyeriniz ve yardımlarınız için teşekkür ederim. Tavsiyelerinizi dikkate alacağım fakat kendinizi neden cevap yazmak zorundaymışsınız gibi cümleler kurdunuz anlamadım.

Ayrıca ben ıspartadan katılıyorum. Saygılar...

viçdan meselesinden dolayı cünki bu tip işleri insanlar yaptırıyorlar sonra söktürüyorlar ve dünya kadar zaman para harcanması bşa gidiyo insan ister istemez üzülüyo

unal' Alıntı:
viçdan meselesinden dolayı cünki bu tip işleri insanlar yaptırıyorlar sonra söktürüyorlar ve dünya kadar zaman para harcanması bşa gidiyo insan ister istemez üzülüyo

Aslında tamda yeri geldi, bende bu tür işlere fazla vakit ve önemlisi nakit harcamak istemiyorum, o yüzden 3" yükseltip daha sonra 4,5" yükseltmemek için, 31 lastik ve jant alıp daha sonra 32" veya 33" almamak için soruyorum sizlere...
Teşekkürler...

31" en mantıklısı,hadi en fazla 32" uygulaması yapın.Ama 33" i pek düşünmeyin ;)

38 çok iddalı caddede biniyoruz olmaz oyle...

Acaba xj sine 32" lastik kullanan arkadaşlar varmı?

Fahri Bey,38" işin şaka yanı takılmayın fazla ;)

Yukardada dediğim gibi 31" iyi olur, 32" de olur fakat 31" de kalmanızı öneririm. :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,068
Kayıtlı Üye Sayımız
166,967
Kaydolan Son Üyemiz
çakır55

Çevrimiçi üyeler