1992 XJ LİMİTED

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ATİ79 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 66
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,396
Ynt: 1992 XJ LİMİTED

unal' Alıntı:
walla dedim nasip :smiley:) kim alırsa alanda satanda hayrını görsün derim ben ama gönlüm kim alırsa alsın hayrını ve keyfini sürsün derim test ettim onayladım ben onur kayseriden bir arkadaş için baktım araca en azından gittiğim yola değdi

merak ettim benim tanıdıgım birimi acaba kaseridieki arkadaş bende kayserideyimde :D

Etiketler

sanmıyorum tanışdığınızı siz bayramın arabayı alan arkadaş olmalısınız ...bu arkadaş off road a yeni başlayacak bu sebepten onu yormayacak üzmeyecek ve oralarda uğraştırmayacak araç lazım olduğundan bu araca baktık ama kayseride bu sene artan jeep sevdasını gördükce ileride eminimki off roadda cok yol alacakdır kısa zamanda cünki cok iyi araçlara talip oluyolar

evt ben bayram abinin aracı almışdım bi dodikle jant fln takdırdım ve gayet de memnunum kesinliklede alacaklara tavsiye ederim
evt kayseride off road gittikce yayılıyor ve bu gidişle gittikce çogalıcaz gibi :smiley: benim çevremdede şu an araba almayı düşünen 5 6 arkadaşım daha varzaten ihtiyaçlarına görede yardımcı olmya çalışıyorum kendi çapımda ;D ;D

bu aracı hangi şanslı kişi alıp binicek çok merak ediyorum ve şimdiden kıskanıyorum allah kazasız belasız binmesini nasip eder işallah

valla hayret ediyorum bu canavarı neden hala alan olmadı diye bir yandanda kendimden pay biçiyorum =( ....piyasa malum .....işallah bir an önce sahibini bulur

esperanto' Alıntı:
valla hayret ediyorum bu canavarı neden hala alan olmadı diye bir yandanda kendimden pay biçiyorum =( ....piyasa malum .....işallah bir an önce sahibini bulur

hayırlısı zaten ay sonuna kadar satılmazsa satışından vazgeceğim..

bence bu siteden bile bir çok kişi bunu almak için hesabını kitapını yapıyordur eminim .......ay sonuna kalacağını samıyorum

esperanto' Alıntı:
bence bu siteden bile bir çok kişi bunu almak için hesabını kitapını yapıyordur eminim .......ay sonuna kalacağını samıyorum

doğrudur muhakkak yapanlar vardır.. hayırlısı satılarsa ne ala satılmazsa mualla artık.. :smiley: en kötü kredi çekip ihtiyacımı giderecem..

sanırım arabanı yine dolaylı yoldan ben alıcam atılgan abi :smiley:

araç dediğin gibiyse zaten gelen arkadaş beğenip gidecek işimizi halledeceğiz tabi son ufak bir abilik yaparsın diye tahmin ediyorum bana ;D

oobeterbocekoo' Alıntı:
sanırım arabanı yine dolaylı yoldan ben alıcam atılgan abi :smiley:

araç dediğin gibiyse zaten gelen arkadaş beğenip gidecek işimizi halledeceğiz tabi son ufak bir abilik yaparsın diye tahmin ediyorum bana ;D

valla kısmet uygar :smiley: senin gibi niyeti ciddi olan biri daha var.. bu cumartesiye kadar ya sana yada ona arabayı verip bu sayfayı kapayacağım..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,917
Kayıtlı Üye Sayımız
166,945
Kaydolan Son Üyemiz
mehmetmet

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR