1994 LADA NİVA SATILIK 06 VHV 84

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan erdoganlar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,274

erdoganlar

Yeni Üye
ARAÇ LPG'LİDİR.RUHSATINA İŞLİDİR. MUAYENESİ YENİ YAPILMIŞTIR. MOTOR ve YÜRÜYEN AKSAMI ÇOK İYİ DURUMDADIR. BÜTÜN BAKIMLARI YENİ YAPILMIŞTIR. ARAZİ ŞARTLARINA GÖRE EXTRA DONANIMLARI VARDIR.EKSİKSİZDİR.

[attachment=1]

Model 1.6

Yıl 1994

Km 122.000

Renk Bej

Motor Hacmi 1301 – 1600 cm3

Motor Gücü 100 beygire kadar

Yakıt Benzin + LPG

Vites Manuel

Kapı 3

Aktarma 4x4

1994 Lada Niva.JPG

Etiketler

Ynt: 1994 LADA NİVA SATILIK 06 VHV 84

ilk mesaja bir adet foto yerleştirdim.

1994 Model - 122.000 Km - 17.500 TL.

Hımm.

Hayırlı Satışlar.

Ynt: 1994 LADA NİVA SATILIK 06 VHV 84

Hamit bey,

Tabanway Off Road yapan bir kişiyim. Araç fiyatları konusunda çok fazla bilgim yok.
Mesajımı yazarken kelimelerin olağan akışı içersinde " Hımm " yazmıştım.

Pahalı ya da ucuz gibi anlaşılmaya sebep oldu ise kusura bakmayın.

Bu arada gönlümde ki araç Toyota Hilux çift Kabin. Hem kamplara taşır beni hemde malzememi.
:smiley:

Konuya daha fazla fotoğraf eklemek isterseniz Cevap Ver butonu vasıtası ile ekrana gelen GÖZAT düğmesi aracılığı ile 5 er adet fotoğraf ekleyebilirsiniz.

İyi Çalışmalar.
Kurallar mesajımı da sileyim bu sayfadan.

İlk mesajınızı modifiye ettim malum.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,062
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler