1994 ZJ 4.0 aracımı satıyorum, umarım kıymetini bilen biri alır...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan menoikeous Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,443

menoikeous

Yeni Üye
Herkese merhaba, ben Kenan. Büyük hevesle aldığım jeep'imi satmak zorundayım, ayrıntılar aşağıda, aracın resimleri
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-akademisyenden-arazi-gormemis-emsalsiz-6-silindir-4-0-zj-ltd-55138714/detay
linkli ilandadır...

Aracın satın alım faturası dahil, tüm bakımları, araç üzerine yapılan tüm işlemler kayıt altındadır. 1994'ten 2011 yılına kadar yapılan tüm bakımlar ve parça değişiklikleri dosya halinde bulunmaktadır. Petrol yeşilidir ve LIMITED Modelidir. Yedek lastiği dahil olmak üzere tüm lastikler yenidir.

Araç yaşıt ZJ ler içerisinde en diri kalmış olanlarından biridir, iç döşemesi ilk günkü gibidir. Tarafımdan araziye hazırlanmak üzere 2011 Şubatı'nda satın alınmış ancak hiç araziye girmemiştir. Büyük hevesle aldığım bu aracı, şehir değişikliğine bağlı masraflar nedeniyle üzülerek satmaktayım.

Aracın belgelenebilen, performans arrtırmaya yönelik yakın dönemdeki yeni parça değişimleri şunlardır ve tamamen uzman ellerde yapılmıştır (AVK Servis ve Jeep Garage).
2010 yılı 12. Ay; Korna, Kapı klipsleri, Hava filtresi, Yağ Filtresi, Arka alt ve üst Salıncaklar, Aks körüğü, Benzin Filtresi, Arka Balatalar, Kapı fitilleri, Korna, Koltuk Elektirikleri, Silecekler vs 2500 lira masraf yapılmıştır.
2011 Yılı Şubat ayında BMD Marka Lpg sistemi takılmıştır (154000 Mildeyken), araç bunca yıl sadece benzinde çalışmıştır . Sistemin 2013 yılı Şubat ayına kadar garantisi devam etmektedir, bu marka Jeepçiler tarafından Prince Lpg sisteminin muadili olarak görülmektedir.
2011 Yılı Mart ayında 154339 Mildeyken Motor Sıfırlanmıştır. Motor contası ve Tapetler, Hararet sensörü, Motor Yağ filltresi değişerek 10000 lik bakım yapılmıştır (motor yağ ve antifiriz değişimi vs). Direksiyon Mafsalı, Rot Başı ve Direksiyon Yağı değiştirilerek yenilenmiştir.
2011 Yılı Nisan ayında ise (155000 mil) Yakıt Pompası ve Yakıt Pompası takozu yenilenmiş, benzin deposu temizlenmiştir. Yıllarca kullanılan araçlarda çok gerekli ve önemli bir temizliktir.
Son olarak araçta ben aldığımda bulunmayan ve arazide aracı koruyan alt koruma takılmıştır.
4 ayda yapılan değişiklikler (LPG sistemi hariç) 3000 liraya yakındır LPG sistemi ise 2000 lira civarına malolmuştur.
ARAÇ EMSALSİZDİR, YOL PERFORMANSI ÇOK KEYİFLİDİR ve ARAZİ İÇİNDE UYGUNDUR. MANTIKLI PAZARLIK YAPILIR, KULLANMA HEVESİYLE YAPTIĞIM DEĞİŞİKLİKLERİ LÜTFEN DİKKATE ALINIZ.
ARACI ALACAK ARKADAŞA 200 TL DEĞERİNDEKİ BOYA KORUMA UYGULAMASINI HEDİYE EDECEĞİM.

Etiketler
Ynt: 1994 ZJ 4.0 aracımı satıyorum, umarım kıymetini bilen biri alır...

Alacak arkadas kurus masraf yapmayacak diyorsan guzel fiyat, temiz diri sorunsuz gc icin ber fiyat makbuldur,hayirli satislar..

Teşekkürler,
Açıkçası benim inancım yalnızca araç araziye hazırlanmak isteniyorsa, yükseltme vs gibi offroad ekipmanları dışında bir yatırım gerektirmeyecektir.
Araçta bakım yapmadığım yer kalmadı, umuyorum bu siteden bir arkadaş alır ve keyifle araziye çıkar ve burada resimlerinin paylaşır :smiley:

hayırlı olsun ve geçmiş olsun hevesiniz yarım kalmış

Tesekkur ederim, evet ama ilk fırsatta yeniden bir jeep sahibi olacagım umuyorum...

Sevgili forumdaşım.Vergi ve yakıt (litre bazında benzin ve LPG) nasıldır.İlk 4X4 aracım olacak.Bana da böyle masrafsız bir araç lazım.İyi geceler...

yalnız şimdi dikkatimi çekti motor sıfırlanmıştır demişsiniz ilanda. içeriği nedir? psitonlar kollar yataklar gömlek krank egzantrik rektefiye ? nedir yapılan. eğer bu anlamda yapılan bir motor yenileme ise rakam bedavadır.motor yenileme dediğiniz zaman takribi 5000 tl üstü olur altı olmaz bir masraf çıkar???

Tirenci nickli arkadasım şehir içi yaklaşık 40 kuruş yakıyor, kullanıma bağlı olarak değişebilir.
Motor sıfırlandı sözü biraz abartılı olmuş; aslında motor açıldı, conta ve tapetler değişti, üst kapak temizlendi ve standart yağ değişimi yapıldı.Değişiklikler ilk mesajımda yazıyor.
Fiyat konusunu biraz indirebilirim, seyahatteydim ilgilenen ciddi alıcı varsa günceldir.
Kenan

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,956
Kaydolan Son Üyemiz
mazotanzarot

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.