KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
1995-1998 arası RR 4.0 SE almayı düşünüyorum.
Forumda bu araçla ilgili bir bilgiye rastlamadım. Kullanan vveya bilenlerden bu araçla ilgili bilgi alabilirmiyiz.
1995-1998 arası RR 4.0 SE almayı düşünüyorum.
Forumda bu araçla ilgili bir bilgiye rastlamadım. Kullanan vveya bilenlerden bu araçla ilgili bilgi alabilirmiyiz.
Ben de aynı şekilde bu araçları çok beğeniyorum temiz ve uygun fiyatlı olanları bulmak da mümkün sanırım. Arazi performansları ve tüketimleri ile ilgili bilgi sahibi olan arkadaşların görüşleri nedir?
Bahsettiğiniz araçlar p 38 olarak anılan Range Rover'lar. 4.0 ve 4.6 V8 motor seçenekleri mevcut. Sanırım bu araçlarda kimsede bulunmamasının sebebi. Bu araçların öncelikle şehir mantığı düşünülerek hazırlanmış olması. Bunun yanısıra şu anda RR'lerde kullanılan traction control benzeri bir sistemin primitif halinin yer alması. Bu araçların en çok arıza çıkaran yeri bildiğim kadarıyla EAS (elektronik havalı süspansiyon). Körükleri genellikle patlıyor ve araçlar alçak duruyor. Öncelikle bunların alınıp helezona çevrilmesi gerekiyor arazi kullanımı için. Anca çoğunluk mekanik transfer kutulu disco ya da Range Rover Classic tercih ediyor arazi kullanımı için. P 38'e para harcayıp arazide kullanıma hazırlamak yerine sanırım bir disco ya da RRC'yi hazırlamak daha mantıklı. Ancak çok ağır off road yapılmayacaksa bence konforlu ve güzel bir seçenek. Neticede bu da bir land rover...
30.000-35.000 TL arası fiyatlara alabilmenin sebebi de bu olsa gerek, yürütmek için harcanan yakıt ve bakım ücretleri. Astarının yüzünden pahalıya gelmesi.