1995 disco 2,5 tdi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mountaineer16 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 30
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,977

mountaineer16

Kamp III
Yer
bursa
arkadaşlar bu aracı tanıyan varmı aranızda nasıl bir araçtır.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-discovery-discovery-tdi-1995-askin-jeep-ten-30348118/detay?

ayrıca 2,5 ler arazide nasıllar?
[attachment=1]

blank.gif

Etiketler
Ynt: 1995 disco 2,5 tdi

Aracı tanımıyorum ama 2.5 turbo dizel makinenin italyan menşeili VM markası altında üretildiğini, ve land severlerin bu motora pek sıcak bakmadığını biliyorum.Ama sebebi şudur,kronik arızaları şunlardır diye detaylı bir bilgiyede sahip değilim.

Bu aracın sahibi Gezenbilirden olmalı.
Aracı toplayanda Atatürk Sanayiden Nesim sanırsam.
Forumu biraz karıştırırsan aracı bulabilirsin.

ilanı açamadım ama genel olarak v8 leri tercih ediliyor off roadda. ciddi güç farkı var ve v8 in alımı, bakımı ucuz ve daha kolay. Tdi motor o kasaya az geliyor, sadece düz yolda uzun soluklu gezilerde off road yapmayacaksan işini görebilir. Ama o motorun bakımınında çok kolay olmadığını söylerler. ingilterede tdi versiyonları daha çok tutuluyor ama tabi orda bu motorun bakımı ve parçaları sudan ucuz.

hala araştırma içindeyim off road yapmak istiyorum fakat dizel olsun diyorum :D bide güçlü olsun diyorum :D bide vergisi düşük olsun diyorum :D sanırım biraz fazla şeyler diyorum :D

formda araştırdım ama bulamadım aracı

mountaineer16' Alıntı:
hala araştırma içindeyim off road yapmak istiyorum fakat dizel olsun diyorum :D bide güçlü olsun diyorum :D bide vergisi düşük olsun diyorum :D sanırım biraz fazla şeyler diyorum :D

o zaman toyota vx80 4200 turbo dizel alın :smiley:

mountaineer16' Alıntı:

Bir ara satılık 6.2 dizel V8 monte edilmiş RRC vardı o da iş görür ;D

mountaineer16' Alıntı:

Abicim o zaman düz Disco 1 TDI alacaksın.
Hem hesaplı
hem de güçlü
V8 gibi olamaz tabi ama düz dizel sizi arazide yormaz.

eğer off road yapılacaksa ve disco alınacaksa v8 olmalıdır derim ;D ;D ;D

hatta bildiğim birkaç tane iyi toplanmış var ;D ;D ;D

bsayil' Alıntı:
eğer off road yapılacaksa ve disco alınacaksa v8 olmalıdır derim ;D ;D ;D

hatta bildiğim birkaç tane iyi toplanmış var ;D ;D ;D

ya ben arabamı gittikçe çok sevmeye başladım hafta sonuda baya kötü yerlerde sorunsuz gitti , bozulan kırılan bişeyide yok aslan gibi oldu şanzıman oranı değiştikden sonra vx80 den daha seri. AT takıp kullanıcam biraz şehir içi denemek için :smiley:

Tempus' Alıntı:
ya ben arabamı gittikçe çok sevmeye başladım hafta sonuda baya kötü yerlerde sorunsuz gitti , bozulan kırılan bişeyide yok aslan gibi oldu şanzıman oranı değiştikden sonra vx80 den daha seri. AT takıp kullanıcam biraz şehir içi denemek için :smiley:
evet senin bir takım at ye ihtiyacın var o lastikler çok agresifffffff şehir için ben süreklin kullanıyordum biliyorsunki gayette zevk alıyorum valla hatta özledim bile diebilirim ;D

bsayil' Alıntı:
evet senin bir takım at ye ihtiyacın var o lastikler çok agresifffffff şehir için ben süreklin kullanıyordum biliyorsunki gayette zevk alıyorum valla hatta özledim bile diebilirim ;D

1.41 le çok fena oldu ya , basmaya korkuyorum extreme lerle , birden hızlanıyor giricem bir tarafa diye, AT takıp deniycem ;D

Yanlış hatırlamıyorsam Aracın sahibi Gezenbilir'den Hakkı Bey idi, Garaj bölümünde aracının modifiyesi resimlerle mevcuttu fakat ben bulamadım. murat

daha önce bende gördüm gibi hatırlıyorum ama şimdi bulamadım...
ayt07' Alıntı:
Yanlış hatırlamıyorsam Aracın sahibi Gezenbilir'den Hakkı Bey idi, Garaj bölümünde aracının modifiyesi resimlerle mevcuttu fakat ben bulamadım. murat

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR