1995 Lada Niva'mı Satıyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kenancaglayan26 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,933

kenancaglayan26

Yol Olsada Olur Olmasada
Yer
ANTALYA
aracım 1995 model
75000km
lpg li ruhsata işli
motoru yeni kople yaptık bütünparcalar çelikmotordan alındı 0km
ön dfransiyeli kople yani taktım
ön akisler kople yeni orjinal çelikmotor
yarış koltukları yeni
ok 144 lastikler yeni sayılır alalı 3000 veya 4000km yapmıştır
kople izalasyon yaptık ve halıfileksle döşedik zemini
arkadaşlar uzun lafın kısazı ellemedigimiz yeri kalmadı alan arkadaşa enaz iki üç sene masraf cıkarmayacak şekilde şuan
fiyata gelince bana maliyeti 16000tl yı buldu belkide gecti
enson 11000tl ye bırakacam
borcu harcı yok tertemiz bir niva
herkese saygılar....
kenancaglayan26@hotmail.com

kücük resim.jpg

kücük resim (1).jpg

kücük resim (2).jpg

kücük resim 4.jpg

kücük resim 5.jpg

Etiketler
Ynt: 1995 Lada Niva'mı Satıyorum

İyi satışlar..Takas düşünürmüsünüz?
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=30341.0

gökan abi böyle bir arac hic düşünmedim hep defendere yogunlaştım aracımı sata bilirsem birazda param var defender Tdi alıp baya yüklü modifiye yapmayı düşünüyorum böyle bir arac düşünmedim size iyi satışlar

Land rover defender kücük resim 2.jpg

kenancaglayan26' Alıntı:
gökan abi böyle bir arac hic düşünmedim hep defendere yogunlaştım aracımı sata bilirsem birazda param var defender Tdi alıp baya yüklü modifiye yapmayı düşünüyorum böyle bir arac düşünmedim size iyi satışlar
İşallah gönlüne göre satarsın ve gönlüne göre bir araç bulursun kardeşim.

hayırlı satışlar hocam..aracınız çok hoşuma gitti..bende 1974 cj5 var..sattığım an yanınızdayım haberiniz olsun saygılar:smiley:)

özür dilerim gerçekten..aracı görünce heyecan yaptım..son mesajınızı okumadan yazdım..iyi günlerde kullanın...

önemli degil arkadaşım ben satacaktım aracı land yapacaktım ama ekonomik kıriz nedeni ile vazgectim fazla masrafa girmeyeyim dedim ben ladayada cok paralar harcadım en güzeli bineyim dedim
SAYGILAR...

usta araca güzel bir fiyat yaz ben ilgileniyorum selamlar .bursada yim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,953
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR