1995 Model Discovery 1 Satılıktır

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bsayil Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 91
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 29,453
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Etiketler

Ynt: 1995 Model Discovery 1 Satılıktır

bsayil' Alıntı:
modifiye büyük turbo hd aks gibi izaloasyon gibi ;D
izolasyona falan ne gerek var abi geçende gördüm arabanın farları falan ful çamur dolmuştu, içinde milim bişey yoktu.. (gerçi temizlemiş de olabilirler içini evet ;D ;D)

izalasyon kampta ses yalıtımında ve çamur geçişlerinde çokkkkkk önemlidirkardeşşşşş ;D ;D ;D

unutmakibiz bu araçları sadece off road etaplarında kullanmıyoruz 7-24 hayatımızda ;D ;D ;D

bsayil' Alıntı:
izalasyon kampta ses yalıtımında ve çamur geçişlerinde çokkkkkk önemlidirkardeşşşşş ;D ;D ;D

unutmakibiz bu araçları sadece off road etaplarında kullanmıyoruz 7-24 hayatımızda ;D ;D ;D
daha ne izolasyonu abi motor sesi hiç mi gelmesin içeriye ;D motorun sesini duymayacaksam binmem ki ben arabaya ;D ;D

Züpürge' Alıntı:
daha ne izolasyonu abi motor sesi hiç mi gelmesin içeriye ;D motorun sesini duymayacaksam binmem ki ben arabaya ;D ;D
-10 da uyumaya çalışırken bırakda soğuk biraz dışarda kalsın beyavvvvvv ;D ;D ;D

bsayil' Alıntı:
-10 da uyumaya çalışırken bırakda soğuk biraz dışarda kalsın beyavvvvvv ;D ;D ;D
valla geçen kış ukraynada -35de uyuduk biz arkadaşla.. izolasyonu falan boşverip adam gibi uyku tulumu alacaksın extreme :D başka türlü olmuyo, dayanılmıyo ;D

Züpürge' Alıntı:
valla geçen kış ukraynada -35de uyuduk biz arkadaşla.. izolasyonu falan boşverip adam gibi uyku tulumu alacaksın extreme :D başka türlü olmuyo, dayanılmıyo ;D
oda olur bizdede uyku tulumu varrr elektirikli battaniye var amma nerde kaldı araç sevgisi cnmkardeşim bizim için herşey araçda başlar teferruatı kolay her şey herkesin gönlüne göre olsun ;D ;D ;D ;D

bsayil' Alıntı:
oda olur bizdede uyku tulumu varrr elektirikli battaniye var amma nerde kaldı araç sevgisi cnmkardeşim bizim için herşey araçda başlar teferruatı kolay her şey herkesin gönlüne göre olsun ;D ;D ;D ;D
portatif ev misali diyosun ;D
ben zerre yalıtımı olmayan araçla bir kazakistan gezisi planlıyorum, yaklaşık yol 30.000 km, yatacak yer araba, bazen de değişiklik olsun diye çadır ;D

Züpürge' Alıntı:
portatif ev misali diyosun ;D
ben zerre yalıtımı olmayan araçla bir kazakistan gezisi planlıyorum, yaklaşık yol 30.000 km, yatacak yer araba, bazen de değişiklik olsun diye çadır ;D
bende yapmadım izaloasyon zaten ammaaa herkesin keyfinceeeeeee kardeşallah yolunu açık etsinnnnn ;D ;D ;D ;D

--------------------------------------------------------------------------------

1995 Discovery V8 Otomatik deri döşeme.

6 aylık vergisi 405 tl

2" yükseltme kiti
2" kupa yükseltme
35" cooper stt lastikler daha yeni
safari snorkell
g4 sepet
7 adet sis lambası 1 adet arka çalışma lambası
hı jack 60"
kürek
lpg
4,11 ayna mahruti
dereceli kollar
tüm bakımları yeni yapılmış durumda
ön arka çelik tampon
alan 42 telsiz ve takoz
çift klima çift airbag çift sunroof
yeni yapılmış motor
araç üstü çadır 2 kişilik
vinç varn 9500
1000 watt invertör
otomatik vites
orta kilit
xxl dodik
t max çift akü sistemi ve çift akü
ve dört lastikde 3 cm spacer
fiyat 32.000.- tl

Barbaros Sayıl: 0 533 551 47 65

ocak vergisi ödenmiştir

hayırlı geceler güncelll ;D ;D ;D

kaçırmayın bir an önce alın, çünkü ben benim v8 i bu paraya satmam , kelepir bu ;D ;D ;D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,947
Kaydolan Son Üyemiz
Homywood Bungalov

Çevrimiçi üyeler

Geri