1996 Nissan Terrano WD21 Kasa Yükseltme Sorunu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan rifatkulahci Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 40
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,595

rifatkulahci

Ana Kamp
Arkadaşlar aracımı yükseltmek istiyorum ama bu işi bilen kimse yok.Avrupada bakıyorum bu aracı cok güzel modifikasyonları var.Bu konuda yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Etiketler

Ynt: 1996 Nissan Terrano WD21 Kasa Yükseltme Sorunu

ugurgul' Alıntı:
bari foto çekerken o zincirleri çıkarsaydı çok komik duruo :D

Biraz daha dikkatli bakarsan hedeflenen araç olduğu çok kolay anlaşılıyor, ama senin lastikler gerçekten komik. Bunlarla iyi hız yapılır. ;D

sanırım sizin pcde bi arıza var aracın altındaki takılı zincirleri size göstermeyene cinsden.ayrıca lastiklerde benim sorunum

türkiye de land rover ve amerikanlar (jeep vb) 'nin hazır kitleri ve deneyimli ustaları var... herkes kalıplaşmış. ve aynı şeyleri yapmak istiyor. avrupadaki aracınızla ilgili forumları araştırın. ya cesur olun ve maliyetine katlanın yurtdışından o kitleri getirin yada yapılan modifikasyonların amacına uyan benzer bi modu burda yaptırın.
ben frontera için hazır kit sorduğumda calmini kitler ulaşım vb nerdeyse 2500'e gelecekti. şimdi önden 5 cm yükselttik arkadan da getlerle veya yay değişimiyle 5 cm yükselteceğiz. yeterli olacak... baktık yeterli olmuyor o zaman o kiti getirmek veya o kitin parçalarını toparlamak gibi bir alternatif düşüneceğiz.
yani ya sizde bir land veya amerikan alıp yapacaksınız, yada uzun ve emek dolu bir yolunuz var.. ben 2. seçeneği tercih ettim..

İlginize teşekkürler ön taraf alttan yükselebiliyor ama arka yaylarda problem takozla olmuyor geri atıyor denedim olmadı. İyi bir yay bulmak gerekiyor.

kupanın şase ile bağlantısı arasına get koyma imkanı yok musur? yürüre dokunmadan...

ugurgul' Alıntı:
sanırım sizin pcde bi arıza var aracın altındaki takılı zincirleri size göstermeyene cinsden.ayrıca lastiklerde benim sorunum

Lastikler sizin sorununuz ise zincir de Rıfat arkadaşın sorunu olamaz mı? Neyse şaka bir tarafa. Alınmadınız umarım Uğur Bey..

Rıfat kardeşim bence lastikleri söktüğün bir gün yürüyen sistemin bir remini bizimle paylaşırsan burada direk araca göre yüksletme yapan ustaları bilen arkadaşlar var. Yardımcı olurlar sanıyorum.

jeep' Alıntı:
Lastikler sizin sorununuz ise zincir de Rıfat arkadaşın sorunu olamaz mı? Neyse şaka bir tarafa. Alınmadınız umarım Uğur Bey..

Rıfat kardeşim bence lastikleri söktüğün bir gün yürüyen sistemin bir remini bizimle paylaşırsan burada direk araca göre yüksletme yapan ustaları bilen arkadaşlar var. Yardımcı olurlar sanıyorum.
dorusunu sölemek gerekirse alındım göktuğ bey.ben o sözleri rıfat beyin aracına sölemedim.oraya koyduğu avrupadan yükseltme örneğine söledim.sanırım siz o fotoyu rıfat beyin aracı sandınız...

Alındıysanız özür dilerim. Amacım sizi kırmak değildi. Rıfat beyin aracını iyi biliyorum. Çünkü 3 günde bir geziyoruz burada. Yüz mimikleri yazı esnasında görünmediği için bu tür yanlış anlaşılmalar oluyor. Tekrar kusura bakmayın.

Arkadaşlar calmini amortisör bulacağım bir yer varmı
http://www.purenissan.com/pathfinder.htm

Buda zincirsiz olanı :D

done.jpg

jeep' Alıntı:
Alındıysanız özür dilerim. Amacım sizi kırmak değildi. Rıfat beyin aracını iyi biliyorum. Çünkü 3 günde bir geziyoruz burada. Yüz mimikleri yazı esnasında görünmediği için bu tür yanlış anlaşılmalar oluyor. Tekrar kusura bakmayın.
önemli diil gerçektende rıfat bey avrupadan örnek diye resim koyunca onun aracı oldunu düşünmemiştim.kimseyi kırmak amacım deildi sizde kusura bakmayın...

Alınmadım ama neden zincire takıldınız onu anlamadım.Önemli olan problemi çözme ilginize teşekkürler.

sanırım hala daha yanlış anlıyosunuz beni.zincire falan takıldığım yok açıkçası çokda ilgilendirmiyor beni.sadece espri yapmak istemiştim arkadaşda o şekilde bi çıkış yapınca konu buralara geldi...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler