rifatkulahci
Ana Kamp
Arkadaşlar aracımı yükseltmek istiyorum ama bu işi bilen kimse yok.Avrupada bakıyorum bu aracı cok güzel modifikasyonları var.Bu konuda yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

ugurgul' Alıntı:bari foto çekerken o zincirleri çıkarsaydı çok komik duruo![]()
ugurgul' Alıntı:sanırım sizin pcde bi arıza var aracın altındaki takılı zincirleri size göstermeyene cinsden.ayrıca lastiklerde benim sorunum
dorusunu sölemek gerekirse alındım göktuğ bey.ben o sözleri rıfat beyin aracına sölemedim.oraya koyduğu avrupadan yükseltme örneğine söledim.sanırım siz o fotoyu rıfat beyin aracı sandınız...jeep' Alıntı:Lastikler sizin sorununuz ise zincir de Rıfat arkadaşın sorunu olamaz mı? Neyse şaka bir tarafa. Alınmadınız umarım Uğur Bey..
Rıfat kardeşim bence lastikleri söktüğün bir gün yürüyen sistemin bir remini bizimle paylaşırsan burada direk araca göre yüksletme yapan ustaları bilen arkadaşlar var. Yardımcı olurlar sanıyorum.
önemli diil gerçektende rıfat bey avrupadan örnek diye resim koyunca onun aracı oldunu düşünmemiştim.kimseyi kırmak amacım deildi sizde kusura bakmayın...jeep' Alıntı:Alındıysanız özür dilerim. Amacım sizi kırmak değildi. Rıfat beyin aracını iyi biliyorum. Çünkü 3 günde bir geziyoruz burada. Yüz mimikleri yazı esnasında görünmediği için bu tür yanlış anlaşılmalar oluyor. Tekrar kusura bakmayın.