vetmederes
Kamp I
İyi günler arkadaşlar.Uzun zamandır 1997 model frontera almayı düşünüyorum offroad ve doğa gezilerine katılmak istiyorum ancak araç konusunda kararsız kaldım İzmir ve çevresindeki satılık araçlara bakıyorum ve her gittiğim yerde hayal kırıklığına uğruyorum.Birkaç sorumu sizinle paylaşmak istiyorum.Baktığım fronteraların çoğunda karasörde ve şasede çürümeler gözlemledim bu normal mi ?Şimdiye kadar kullandığım araçlarda hatta aynı ı model yerli arabalarda bile böyle bir çürüme görmedim ,ilk defa görüyorum.İkinci sorum araçların radyatörlerinin hemen hepsi değişmiş.Motor ustası arkadaşla baktığım motorlarda üfürüm diye tabir ettiği durum var.Bir araçta direksiyon kutusundan yağ sızıntısı var.En son ve bana göre en gözüme batan bu araçların içi bu hadar kötü mü kulanılıyor her baktığım araç içinde eklemeler yapılmış bunlar vida ile gelişigüzel sabitlenmiş koltuklar çökmüş direksiyon kapı kolları döşemeler aşınmış yırtılmış.Kendim iş için kullandığım ( Veteriner Hekimim) araç dahi daha derli toplu.Son bir şey daha arka lastikler önlere göre daha küçük görünüyor 1-2 modelde gözüme çarptı göz yanılgısı mı yoksa lastik ebatlarını takanlar kafalarına göre mi takmış.Fotoğraf çekmek isterdim ama yanlış anlaşılma olur düşüncesiyle yapmadım.Cevaplarınızı bekliyorum teşekkürler...