1997 Model - Grand Cherokee

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan vincenzo88 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,764

vincenzo88

Ana Kamp
Yer
BURSA
97 model grand cherokee limited.180.000 de.motor saat gibi çalışmakta.fiyatı 25.000tl.araçta double xetec dtm 7000 teyp mevcuttur fiyatları 1500 2000 tl civarıdır.pioneer champions serisi bass kolon mevcuttur.kısaca ses sistemi vardır.lpglidir.sadece 6000 tl yürüyen aksama para harcanmıştır.ön takım yeni difransiyel içleri yeni ve daha bir çok şey.döşemelerin yırtık yerleri parça şeklinde değiştirilmiştir.emsalsiz masrafsız tam bir canavardır.resimlerini yakında ekliyeceğim. detaylı bilgi için: 0535 633 97 49 nolu numarayı arayabilirsiniz.araç bursada bulunmakta.klima radyatörü,su devir daim motoru,aküsü vb. birçok şey değişti.aklıma geldikçe yazacağım arkadaşlar.

Etiketler

Ynt: 1997 Model - Grand Cherokee

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=13716.0

bu linki inceleyin.

vincenzo88' Alıntı:
97 model grand cherokee limited.180.000 de.motor saat gibi çalışmakta.fiyatı 25.000tl.araçta double xetec dtm 7000 teyp mevcuttur fiyatları 1500 2000 tl civarıdır.pioneer champions serisi bass kolon mevcuttur.kısaca ses sistemi vardır.lpglidir.sadece 6000 tl yürüyen aksama para harcanmıştır.ön takım yeni difransiyel içleri yeni ve daha bir çok şey.döşemelerin yırtık yerleri parça şeklinde değiştirilmiştir.emsalsiz masrafsız tam bir canavardır.resimlerini yakında ekliyeceğim. detaylı bilgi için: 0535 633 97 49 nolu numarayı arayabilirsiniz.araç bursada bulunmakta.klima radyatörü,su devir daim motoru,aküsü vb. birçok şey değişti.aklıma geldikçe yazacağım arkadaşlar.

bu foto ile ve bu fiyatla işiniz biraz zor...

foto için haklısınız fırsat olup bi türlü çekemiorum.ama fiyatı ben kendi malım için belirledim.çünkü gerçekten harcadığım paranın haddi hesabı yok.bunun gibi gerçekten sorunsuz cherokee zor bulunuo.bende açılışı 25 ten yapmak istedim.ve üstündeki 2000 liralık teyp ile vereceğim.üstünde double teyp olan grand cherokee nadir sayıda bu arada

Sn; vincenzo88....size ismen hitap edemiyoruz çünkü isminizi gizlemişsiniz...size ismen hitap edemediğim için öncelikle özür dilerim...
size aracınızın yüksek yada satılır satılmaz gibi yorum yapmak istemedim aslında ama foto yok dediklerinizi tasdikleyen kareler yok....burada insanlar araçları genelde araziye soktukları için sıfır hata araçlar dan ziyade mekanik olarak problem çıkarmayacak, 25 e modifikasyonlar dahil binebilecekleri araçlar alıyorlar ve arıyorlar, çevreme ve sitedeki bi çok arkadaşa zj konusunda yardım etmeye çalışan, son 2 ayda 11 tane cherokee yi çevresine satın alan biri olarak yorum yaptım sadece...
ayrıca foto olmadığı için aracın göründüğü kadarıyla büyük ihtimalle amerikan verisyonu....bu nedenle 180 bin de dediğiniz 180 bin mil muhtemelen...bunu da netleştirmelisiniz...
koyduğunuz extraların sadece en fazla yarı parasını ekleyebilirsiniz fiyata, bozulmuş ve değişen sarf malzemelerini ise ekleyemezsiniz...neden mi: bozmasaydınız da değiştirmeseydiniz diyebilirz mesela....şimdi ben motoruna şanzumanına bakmayım zamanında yada bakılmamış bir aracı 19 a alayım 6 liara da motor ve şanzumanına para harcayıp bu aracı 25 e satamam....emin olun binilen cherokeelerin bi çoğunun maliyeti araç başına 30 bin tl den fazladır...
ayrıca doble teyp yerine buradaki bi çok insan orjinal müzik sistemini bozmak istemiyor...saygılar....

birincisi levent bey adım mehmet.ben daha öğrenciyim.araziyle hiç ilgilenmedim.çıkmadımda.ama ne yazıkkı aracı bilmeden aldığım için bize baya bi masraf çıkardı.aldığımda ön takım bitikti.seslerin amortisörden geldiğini sanıp aldık.malum cherokee ön takımı.babam saolsun hiçbiyerinden ses gelmicek bu arabanın die baya para döktü.emin olun benim kullanarak bozduğum bi parça olcağını sanmıorum(bozmasaydınız da değiştirmeseydiniz diyebilirz mesela).bu aracın 3. sahibiyiz zatn.sonuçta alt takıma 6 bin tl geçn yaz para harcadık.15 binede jeep var ama malum alıp bizim gibi harcamak isteyen varsa alabilir.ben bütün bu modellerin mil olduğunu düşünüp 180 binde yazdım.bi yanıltmacam yok yani.bu araçların motoruna iyi bakıldığında 1000 000 a kadar gittiğini duydum. o yüzden kmyi takacak pek alıcı sanmıorum.çünkü motorunun yağını her 5000 de değil özel olarak 3000 doldumu değiştiririm.şanzuman yağıda her sene değişir.bütün cherokelerde inleme problemi var.benimkindede vardı.alıcı arkadaşım bindiğinde emin olsunki yürüyen aksamdan hiçbir ses duyamıyacak.sadece akılsızlık edip geniş lastik taktırdım ve öndeki kollara direksiyonu tam çevirdiğinde sürtme yapıyor.birtek problemi bu.artı teybi emin olunki türk radyoları çekmediği için birçok kişi şikayetçi(ben böle duydum).bu yüzden değiştirmişken en iyisi olsun istedim(hatamı yapmışım?).acil ihtiyaçtan satmıyorum.meraklısı eminim çıkar.herkesin zevki farklıdır.ayrıca zamanında bu aracı 22 e aldım.ve yaptığım masrafla 40 ı bulmuştur.bu arada orjinal müzik sitemi,sorunsuz eski ön şaftını yanında birlikte vereceğim.

Mehmet bey;
Allah gönlünüze göre versin, hayırlı satışlar, üzmüş sizi biraz...aslında keyifli araçtır...

teşekkür ederim levent bey.evet zamanında çok üzdü ama 1 senedir problem çıkarmıyor çok şükür.parayı harcadınmı bu araçlara onlarda size keyfini sürdürüyor:D:D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler