1998-2000 Vitara Aranıyor

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan vedaty Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,593

vedaty

Ana Kamp
Merhaba,

-1999-2000 Model Vitara 5 kapı
-1.6 motor/ 5 kapı lpg li otomatik tercih
-Mümkün olduğu kadar düşük km
-Tercihen İzmir

Ayırabileceğim bütçe temizliğine göre 16-17.000 TL.

Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.
Yeni üye olduğum için özel mesajım kapalı,e-mail:staars@gmail.com
İZMİR

Etiketler

Ynt: 1998-2000 Vitara Aranıyor

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-vitara-suzuki-vitara-98-model-lpg-li/detay

otomatik değil gidip daha görmedim aracı izliyorum fiyatıda düşmedi.Sizce bu aracın ederi ne kadar( gerçekten temiz bir araçsa),vitara piyasasını 3 haftadır takip edebiliyorum.Km 170 binde sizce çokmu yüksek?Ben 1 senede 10 bin km ancak yapıyorum,amacım arazide hafta sonları kullanmak ağır off road -henüz- düşünmüyorum?
Değerli önerileriniz için teşekkürler.

araç çok güzel fakat sizinde bahsettiğiniz gibi kilometresi cok fazla sitede vitara kullanan arkadaşlar ve abiler 100000 - 120000 kilometre civarında bir araç bakılması gerektiğini öneriyorlar tabiki bu aracı ekspertis yapmadan durumu bilinemez araç 170000 km olur cok sorunsuzdur 100000 kilometrede olur bir sürü masrafı ve sorunu vardır, sonuçta hediye paketinin dışına bakarak içinde ne olduğunu tahmin edemeyiz bunun için kutuyu açmak gerekir eğer aceleniz yok ise bekleyiniz araçlar kışa doğru dahada ucuzlayacaktır ve sizinde bütçeniz belkide artacaktır sabırlı davranmanızı öneririm bunun sölemesinin kolay olduğunu biliyorum cünki araç alırken sabretmek cok zor ama yinede siz sabredin umarım istediğiniz gibi bir araca sahip olursunuz darısı başıma :smiley:

Maalesef temiz bir araba çıkmadı 98 vitara ,motor yorgun dendi serviste ve akslarda da problem varmış,vazgeçtim.Temiz bir vitara bulmak gerçekten çok zor.Kışa kadar bekleme konusunda pek dayanacağımı zannetmiyorum doğrusu :D ama dediklerinize katılıyorum.

merhaba bende 2000 model full offf road modifiyeli otomatik ve 1,6 olan bir vitara var

ancak fiyatı 25.000.tl dir bilginize 105000 km de

bsayil' Alıntı:
merhaba bende 2000 model full offf road modifiyeli otomatik ve 1,6 olan bir vitara var

ancak fiyatı 25.000.tl dir bilginize 105000 km de

mailinizi verebilir misiniz özel mesaj atamıyorum ?hangi şehirdesiniz,ben izmir'deyim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,970
Kayıtlı Üye Sayımız
166,959
Kaydolan Son Üyemiz
seckincelem

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR