1998 5 kapı 1.6jlx vitara sorunsuz

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan neco6670@hotmail.com Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,259

neco6670@hotmail.com

HER DAİM 4 ÇEKER
Yer
ANKARAA
aracım için yapılması gereken herşeyi yaptım. bu aracı tamamen doğa gezileri için kullandım yaklaşık bir senedir bende. offroada girilmedi ve %90 şehir içinde kullandım.[attachment=1]

284301_10150262608173805_690353804_7313553_212954_n.jpg

Etiketler

Ynt: 1998 5 kapı 1.6jlx vitara sorunsuz

hayırlı satışlar . . . araç hakkında daha fazla teknık bilgi verirseniz daha açıklayıcı olur almayı düşünenler için. . .

138.000 orjn. km lpg var ama işletmedim daha çünkü yeni araçta get ile 3cm 215x80x15 lasssa competuz 6 aylık lastik çeki demiri ruhsata işli tavan sepeti 4 adet maxtel sis (aydınlatması süper) akü yeni 1 aylık baskı balata değişeli 10.000km oldu triger 20.000km önce değişmiş. ayrıca araçta sinorkel bağladım geçen hafta çalışmayan hiçbir aksamı yoktur çok temizdir. ayrıca manuel vites olup lpg atiker ve ustune para alabıleceğim araçlada takas olabilir.

Hayırlı Satışlar;
Ben şu cümlenizi tam anlayamadım,
"bu aracı tamamen doğa gezileri için kullandım yaklaşık bir senedir bende. offroada girilmedi ve %90 şehir içinde kullandım."

ict3055' Alıntı:
Hayırlı Satışlar;
"bu aracı tamamen doğa gezileri için kullandım yaklaşık bir senedir bende. offroada girilmedi ve %90 şehir içinde kullandım."

;D ;D ;D ;D ;D ;D katılıyorum ama belki gezide de kullanmaya vakti olmamıştır.

ict3055' Alıntı:
Hayırlı Satışlar;
+1
? ? ?
%90 şehir içi mi ya da %100 doğa gezileri mi? birde offroaddan kasıt sadece çamura girmekmidir? bu düşünce varsa çok yanlış düzeltelim doğrsunu öğrenelim
hayırlı satışlar

anlatmak istediklerimi anlayıp ama anladığını soyleyen arkadaşlar için açıklıyorum. aracı günlük olarak şehir içi işe gidip gelmek için kullanıyorum. ayda yada 2 haftada günü birlik olarak dağ yollarında (koroğlu,karaşar,güvenç,elmadağ) yani stabilize yollarında kullanıyorum. offroad dan kastım aracımla ne kırıcı eğimlerden ne bataklık tarzı camurdan nede hor kullanımda hiç bulunmadım. bir doğa sporu yapan kulubün etkinlikleri sadece dağ yollarında otomobilin gitmedi yere sağlıklı bir şekilde ulaşmak için tercih edilmiş bir araçtır.

neco6670@hotmail.com' Alıntı:
anlatmak istediklerimi anlayıp ama anladığını soyleyen arkadaşlar için açıklıyorum. aracı günlük olarak şehir içi işe gidip gelmek için kullanıyorum. ayda yada 2 haftada günü birlik olarak dağ yollarında (koroğlu,karaşar,güvenç,elmadağ) yani stabilize yollarında kullanıyorum. offroad dan kastım aracımla ne kırıcı eğimlerden ne bataklık tarzı camurdan nede hor kullanımda hiç bulunmadım. bir doğa sporu yapan kulubün etkinlikleri sadece dağ yollarında otomobilin gitmedi yere sağlıklı bir şekilde ulaşmak için tercih edilmiş bir araçtır.

Bu şekilde yazsaydınız hepimiz anlardık. Ama siz bu şekilde yazdınız....
Ve ben gerçekten ne demek istediğinizi anlamamıştım.
Açıklama için teşekkürler hayırlı satışlar tekrardan...

neco6670@hotmail.com' Alıntı:

açıklama için tşk, ilan ile ilgilenenlere daha açık ve net bir bilgi sunuldu, hayırlı satışlar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,141
Kayıtlı Üye Sayımız
166,865
Kaydolan Son Üyemiz
3kızbabası

SON KONULAR

Geri