''Yükseltme kiti ve alt koruma taktırarak başladım işe. Bakalım devamında ne gelecek.''
Şampiyon bir arkadaşı tebrik ederek işe başlyayım.
kitiniz kac inç 2 mi 3 mü.? ön defransiyeli uzatıp aşagıya indirdiyseniz sorun yok . sonradan 2den 3 e yükseltirde ön defransiyeli uzatıp aşagıya indirseniz.alt muhafaza cıvıtıyor.2.ye yenisi yada üstünde işlem gerektiriyor.
yükseltilen aracın genişletilmeside güvenlik acısından iyi oluyor..kit ile yükseltilen araca spacer takınca 29 inç ten büyük lastık olmuyor..?

ön camurluk tekerlek arkasından bir elin avuc içi kadar parcanın traş olması gerekiyor jet taşı ile..

???
yok ben aracımı kestirtmem derseniz ? de caresi var..

M.Beccenin yarış aracları için yaptıgı salıncaklardan takmanız gerekecek bunların özelligi ön tekeri 2 cm öne almasıdır.

o zaman spacer kullanımı cok daha rahat olacaktır..

tekerlek 2 cm öne gelince + 1 sorun daha vardır.? ön pastik tampon jet taşı ile traş olması gerekiyor..,,yada demir vinnc tamponu takmanız gerekir..
2000 cc 4 mü 6 silindirmi arac ? 98 mod her ikiside o senede var da..
her ikisindede 16 jant vardır orjinalde ..aliminyum 15 takamazsınız 1,6 jlx jantlarını

,,ön diskler büyüktür problem yapar mesafe az oldugundan camur tahliyesi vs de zor olur limitlerde kalır sac jant yada jimmy sac jantı 15 inc kullanma ihtimaliniz var ,,leblebiden büyükçe bir taş çamur içinden klape arasına sıkışsa zor cıkar hasar verebilir fren sistemine ..Arwin bir kac tane denedi en iyi o cevaplar bu tür konuları derim.
kit takılırken ön viraj demirini asla güvenlik açısından iptal edip çöpe falan atmayın mutlaka olsun üstünde .arazi kabiliyetini bir miktar kısıtlayacagı gercektir ,ama asvalta o olmadan 50 km üstü sürat akıllı işi olmaz derim.
maddi acıdan para problem degilse arb havalı kilit öneririm sehir içi standart defransiyel arazide dügmesine tıklandıgında 3 saniyede % 100 tam kilitli vazifesini yapar ..bana lux gelir derseniz adres belli M. Becce derim..+ olarak takacak kişinin tecrübeli ve akıllıca bir usta olmaına dikkat etmeniz gerekli .

...birde cıkmacılardan lsd bulma ihtimaliniz var arka için orjinalde cıkıyor bazılarında, off road da sizi seyrettim biraz rivada ,sanırım size yaramaz .sizde iş görmez.
aracın tam ne oldugunu bilseydik içindeki ayna mahrutisini 3 aşagı 5 yukarı bilirdik arac v6 ise ? kısa oran olmaz ?? hangi çap lastik takacaksanız ana göre en son düşünüp hesaplarsınız .
kit içinden arka şaft uzatma falanşı cıkmıyor..ön sol aks uzatma uzatma falanşı cıkmıyor.. aks falanşı'nı mutlaka taktırın derim.
kolay gelsin derim.