1998 land crusıer 4000 cc uzeri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kingfisher21 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 39
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,768
Ynt: 1998 land crusıer 4000 cc uzeri

kingfisher21' Alıntı:
98 model dıesel 4189 cc toyota land cruıser 2ı satmak ıstesek rahat satabılırmıyız... ayrıca on sol aks'sının fiatını bılen arkadaslar paylaşırsa cok sevınırım... saygılar

Sanırım siz yarın Ankara da yapılacak ihalelik aracı almak istiyorsunuz. ;)

Etiketler

Şimdilik niyetim yok,arabadan memnunum,benzinliden sonra iyi geldi bu. ;)
Bu arkadaş yarın kesin Ankara yolcusu.Yok mu bu araba hakkında bilgi,tanıdık kimse bakmamış mı?

fissek' Alıntı:
Şimdilik niyetim yok,arabadan memnunum,benzinliden sonra iyi geldi bu. ;)
Bu arkadaş yarın kesin Ankara yolcusu.Yok mu bu araba hakkında bilgi,tanıdık kimse bakmamış mı?

aman abi sen memnun kal bin yıllarcada biz buluruz bişeyler :smiley: ben benzinlisini bile özlüyorum :smiley:

Aynen tr dekı aksı kesık tek araba o
motorda problemli araçda kilit falan yok kumas doseme bunlar bilinenler. toyota camiasinda bilinenler.
almadan kaca okuturum derdinde arkadas ne diyim. siz hala tel verin fikir verin alsin arkadaş 50 e satar bize çikma parcalarla topliyarak.
kimsenin ticaretine karişmiyorum diyorum ama tutamıyorum kendimi

Mücahit Arkadaşım,

telefonları ben verdim..Eger bundan kastın ben isem...

Aracın hangisi oldugunu bilmem..nasıl bir durumda oldugunu da bilmem..
Sadece fikrimi yazdım..Bunun içinde sorması için TEM servisi danışması açısından yazdım..acaba bu hata mı sence..

zaten araç alması gereken biri araca baktırmadan alırsa...bunun sonucunu göze alır..Ki forumda defalarca araç alma konusunda ne yapılması gerektigi de yazarım..

yardımcı olmaya çalışmak hata ise.....buyrun daha da yazmam...

standart lastiklerle, kilitisz vx80 de aks nasıl kesilir acaba nasıl başardılar hakakten çok merak ediyorum , hadi ön kilitler olsa kilitledi kazmanın biri U çekti asfaltta 4*5 kere dicem ama , kilitsiz araçda anca baya bir uçup o arabayla tek teker üstüne filan düşmekle olur heralde

Hocam sorunda burda bılmedıgınız konu hakkında ıyınıyetınızle yorum yapmıssınız.
toyotanın aks kesmesı cok cok kasınmadıkca ımkansız motorun kılıtlı oldugunu on tarafta sorun oldugunu bılıyodum bugun bır arkadas aksın kesık oldugunu soyledı hatta ıkısıde kesık dedı.
kursatın dedıgı gıbı toyota aks kesmez tekrar soyluyorum aracı hırpalamıslar hatta bence o akslar o aracın degıl aksları yemısler.

burda tanıyım tanımıyım her hangı bır land cruiser sahıbı bır arkadasımın zarar gormesını ıstemem hassasıyetım bunun uzerıne
ben sıkıntı cektım kımse ceksın ıstemıyorum.

zaten paylaşmamın amacı da oydu... bu araçalar hakkında bilgim olmadığı için fazla, böyle bir tartışma ortamında en azından insan iyi yada kötü fikir sahibi oluyor.. her ne kadar bu arazi araçaları hakkında fazla bilgim olmasada, arızalı yada problemlı araçların insanı nasıl çileden çıkardığını çok iyi bilirim... nasıl söyliye yimki; adam işinin ehlidir 3 kuruşa halleder , dünya paran vardır bir türlü beceremezsin.. o yüzden tecrübeye değer biçilemiyor...

Mücahit bey, sanırım bir yanlış anlama var.. burada zaten aşağı yukarı herkes nerede ne çeşit arazi aracının nerede olduğunu benim gibi bir acemiden çok daha iyi biliyor..aracın ankarada olduğunu herkes aşağı yukarı biliyor.. kürşat beyin tüm iyi niyetli yardımlarına biraz serzenişte bulunmuşsunuz sanırım ( kürşat bey affınıza sığınarak diyorum bunu).. öncelikle tereciye tere satma niyetinde biri gibi algıladım kendimi yazınızı okuyunca... Ben denizciyim ve uluslararası da kaptanım... temel felsefemiz denizdeki insan kim olursa olsun yardım etmek görevimizden ziyade temel felsefemizdir...Aynı doktorlar gibi.. sadece bir aracı alıp sağdan soldan çıkma parçalarla modifiye edip millete okutmak lafı biraz gücüme gitti.. umarım da yanlış anlamışımdır bunu... offroad gibi her zaman kollektif ve yardımlaşmanın yaşandığı bu doğa sporuna az da olsa biraz ilgi duymamı böyle bir yorum sebebiyle belkide beni biraz soğuttu... tüm iyi niyetli yorumlara tüm saygılarımla..( bu arada istersem en son en ıyı modelını almayada gucum var.. sadece başlangıçta eski bir araçla başlayıp tecrübe etmek istiyordum..LÜTFEN BU YORUMUM YANLIŞ ANLAŞILMASIN)

özetle 98 model turbo dizle bir vx80 in aksı kesikse motoru kilitlenmişse, bunu bu jale getirenleri bulup ödül vermek lazım. Ve bu arabayı bu hale getirmek için çok ciddi kötü kullanım yada kötü niyet olmalı. Komplo teorisi kurunca mesela acaba arabanın aksları sökülüp alındı ihalede kimse lmasın diye, sonra o akslar çıkıcak bir yerden ve birileri o aracı alıcakmı diye de düşünüyorum. benzer şeyler çok oldu bu ülkede.

ama her türlü o hale gelmiş bir vx80 den uzak durun başına çok işler gelmese o hale gelmez o araba

mdr' Alıntı:
Mücahit Arkadaşım,

telefonları ben verdim..Eger bundan kastın ben isem...

Aracın hangisi oldugunu bilmem..nasıl bir durumda oldugunu da bilmem..
Sadece fikrimi yazdım..Bunun içinde sorması için TEM servisi danışması açısından yazdım..acaba bu hata mı sence..

zaten araç alması gereken biri araca baktırmadan alırsa...bunun sonucunu göze alır..Ki forumda defalarca araç alma konusunda ne yapılması gerektigi de yazarım..

yardımcı olmaya çalışmak hata ise.....buyrun daha da yazmam...
İsmail bey boşuna üstünüze alınıyorsunuz,siz iyi niyetle yaklaşmışsınız,ama daha dikkatli olmak lazım sonra dönüp dolaşıp bize geliyor.

Haklısınız kürşat bey, araç devlet işinde çok hor kullanılmış, böyle araçları almak hele bilmeden almak enayilik olur..çok da dalavere dönüyor bu işlerde...saygılarımla...

land cruiser ım olmadan yorum yapamıyam ama konuyu bilgi sahibi olmak için nerede noktalanırsa oraya kadar takip...cünkü abilerimden öğrenecegim cok sey var daha...saygılarımla.....(sacma bi msj gibi gelirsede özür dilerim) :-\

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,115
Kayıtlı Üye Sayımız
167,021
Kaydolan Son Üyemiz
brsakman

Çevrimiçi üyeler