Ynt: 1998 land crusıer 4000 cc uzeri
Kusura bakmayın isminizi göremedim onun için ismen hitap edemiyorum.Ama keşke siz en başta Ankara daki araç için bilgi almak istediğinizi açık açık yazsaydınız,buradaki arkadaşlar size daha açık yüreklilikle yardım ederlerdi.Biz daha önce de aynı şeyleri yaşadık,bu araçlar ne çekiyorsa o simsarlardan çekiyor.Arabaları alıp,oradan buradan parçalarla toplayıp,yine bizim gibi bu arabalara gönül vermiş arkadaşlarımıza satıyorlar.Bizde bu enkazlarla uğraşıyoruz sonra.Sizde bizi anlayın.ama dediğim gibi keşke baştan açıklasaydınız..!kingfisher21' Alıntı:zaten paylaşmamın amacı da oydu... bu araçalar hakkında bilgim olmadığı için fazla, böyle bir tartışma ortamında en azından insan iyi yada kötü fikir sahibi oluyor.. her ne kadar bu arazi araçaları hakkında fazla bilgim olmasada, arızalı yada problemlı araçların insanı nasıl çileden çıkardığını çok iyi bilirim... nasıl söyliye yimki; adam işinin ehlidir 3 kuruşa halleder , dünya paran vardır bir türlü beceremezsin.. o yüzden tecrübeye değer biçilemiyor...