1998 land crusıer 4000 cc uzeri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kingfisher21 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 39
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,768
Ynt: 1998 land crusıer 4000 cc uzeri

kingfisher21' Alıntı:
zaten paylaşmamın amacı da oydu... bu araçalar hakkında bilgim olmadığı için fazla, böyle bir tartışma ortamında en azından insan iyi yada kötü fikir sahibi oluyor.. her ne kadar bu arazi araçaları hakkında fazla bilgim olmasada, arızalı yada problemlı araçların insanı nasıl çileden çıkardığını çok iyi bilirim... nasıl söyliye yimki; adam işinin ehlidir 3 kuruşa halleder , dünya paran vardır bir türlü beceremezsin.. o yüzden tecrübeye değer biçilemiyor...
Kusura bakmayın isminizi göremedim onun için ismen hitap edemiyorum.Ama keşke siz en başta Ankara daki araç için bilgi almak istediğinizi açık açık yazsaydınız,buradaki arkadaşlar size daha açık yüreklilikle yardım ederlerdi.Biz daha önce de aynı şeyleri yaşadık,bu araçlar ne çekiyorsa o simsarlardan çekiyor.Arabaları alıp,oradan buradan parçalarla toplayıp,yine bizim gibi bu arabalara gönül vermiş arkadaşlarımıza satıyorlar.Bizde bu enkazlarla uğraşıyoruz sonra.Sizde bizi anlayın.ama dediğim gibi keşke baştan açıklasaydınız..!

Etiketler

kingfisher21' Alıntı:
Haklısınız kürşat bey, araç devlet işinde çok hor kullanılmış, böyle araçları almak hele bilmeden almak enayilik olur..çok da dalavere dönüyor bu işlerde...saygılarımla...

Ercan bey biz bu araçlara standartının 3-4 numara büyüğü extreme dişli çamur lastikleri takıp en zor arazi şartlarında, 1 metrelik çukurlarda sularda, hoplaya zıplaya off road yapıyoruz yeri geldiğinde ve kıramıyoruz , standart lastiklerle off road dışı kullanımda bu arabanın aksı filan kesmez kırılmaz, ön arka kilitler açık ne biçim yerlerden geçtim ben çıt demedi.

bu işte bir iş var siz istiyorsanız 3-5 fazla verip ne oldugu belli olan başka bir araç bulup alın, ucuz etin yahnisi olucak bu araç gibi. Ayrıca zaten off road için düşünüyorsanız kilitsiz vx80 hiçbir işinize yaramaz. Kilitsiz yada elektronik çekiş sistemsiz arazi aracı olmaz

Ercan bey
burda acik olarak ankaradaki aracdan bahsedip bir yerlerde demeseydiniz. araci almadan daha satmak için degerini sormasaydiniz. beni vede arkadaşlarimi tedirgin etmezdiniz.
Araç turbo degil bu arada biliyosunuzdur gerçi
Aracdan daha ustunu alip almamaniz beni baglamaz madem maddi derdiniz yok dogaya cikacaginiz keyfi olarak alacaginiz bir aracin satarken kaca edecegini neden dusunuyosunuz.
Daha onceki ihalelerde bu olaylar cok fazla yasandi yaklaşma aciniz bize direk kalkanlari açtirdi.
bu forumda herkez bilir ne kadar yardim sever oldugumu ( kar gutmeden ) ercan bey

Lafimi bilen biriyim ve her zaman lafimin arkasindayim.

!!

mücahit abi katılıyorum sana..aslında yazacaktım ama en basta gerginlik olsun istemedim ben acıkcası bi araba alınmadan nası satarım derdine düsmek buranın ortamına yakısmıyo yaklasık 1 yıldır üyeyim daha önce karsılasmadım böyle bi muhabbaetle okumadımda ne bileyim hele hele konu TOYOTA ise aks ı kırık orası patlak burası catlak denilince neyse ercan bey eyvallah... :-X

Arkadaşlar bize yakışan herkese iyi niyetle yaklaşmaktır, içinde kötü niyetliler çıkarsa zaten ömürleri uzun olmuyor burda geçmişte gördük.

Ayrıca son dönemde o ihaleden araç alıp yüksek karlarla satma mevzularıda işin içinde büyük dala vere olmadıkça genelde alanların elinde kalıyor , insanlar bilinçleniyor gittikçe. Toyota da bu iyice mümkün değil. LR larda askeriye hurdası alıp hurdalıkdan toplanan parçalarla uydur kaydır toplayıp, yalandan bir üstten boya atıp satmak mümkünde toyota da nerden parça bulucakalr toplayacaklarda satıcaklar ve büyük kar edicekler. Çok zor iş, bunu yapabilecek bir kişi var oda ankarada ondan da zaten haberimiz olur :smiley:

Aracın turbosu olmadığını söyldiğiniz için teşekkür ederim.. Bilmediğim için sormuştum zaten.. Aydınlattınız sağolun... Sadece tesadüfen nette takılırken piyasa fiatını merak erderek sormuştum..Alınabilir mi alınamazmı diye..Yarın bir gün sevmeme ihtimaline karşı bari satarken yeni alınmış bir araçtan daha az zarar edilebilir..Umarım bu konudaki haklılığımı anlarsınız...vede hak verirsiniz... Paranız olsun yada olmasın başarı teferruatta yatar ..Çok paranın olması başarılısınız da denemez, şayet fakir biriyseniz de başarısızsınızda denemez..Polemik de yapmak istemiyorum. Dünya küçük belki bir gün bir dağ başında kahve içerken de daha derinde muhabbetinide yaparız... nasip... Zaten yenisini alırım daki kastım parantez içinde de belirttim. (yanlış anlamaya meyil vermemek içindi)Hiç kimse hiçbir malın sahibi değil sadece geçici bekçisidir.. Aracı gördüğümde küçük bir offroad heycanı sardı o kadar. Gidip yenisini almaktansa ilk önce 2. el ile başlayıp deneme yapmaktı amaç.. ( o kadar da zengin değilim bu arada).Bir hobiyi fobiye dönüştürmek istemememdir.. Sizde takdir edersiniz ... Sizinde söylediğiniz gibi yardımsever biri olduğunuzdan hiç şüphem yok, Çünkü offroad a gönül vermişsiniz ... Tüm saygılarımla ...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,115
Kayıtlı Üye Sayımız
167,021
Kaydolan Son Üyemiz
brsakman

Çevrimiçi üyeler