1998-suzuki-samurai

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kız babası Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 36
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 22,026
Ynt: 1998-suzuki-samurai

Çok temiz duruyor gerçekten.. Bunu hemen çamurlamalı.. ;D
Tekrar hayırlı olsun.. Arkası da çok hoş, kış için iyi tercih..

lynx255' Alıntı:
Çok temiz duruyor gerçekten.. Bunu hemen çamurlamalı.. ;D
Tekrar hayırlı olsun.. Arkası da çok hoş, kış için iyi tercih..
Aynen öyle hemen çamurlamalı arkası tabi şirin olur 1500 tl versem benimkide şirin oluyor ;D şaka birana gerçekten temiz araç aldı hayırlı olsun tekrardan

Aracı aldım artık yavaş yavaş kafamda bazı projeler var bi jant beyendim siz nedersiniz yorumlarınızı bekliyorum

Kopyası jant.jpg

genelde herkes senın baktığın tamponlardan yaptırıyor ama sizin oralarda dursun usta varmıs o baya ılgılı bu konularla ona bır danıs ıstersen

Alaşımlı hafif çelikler ver onları bi araştırıcam dursun ustanın telefonunu not etmiştim onada danışırım

Merhaba;
Bende 1-2 aydır samurai bakıyorum ancak gönlüme göre bir araç bulamadım henüz...
Araç hakkındaki ilk izlenimleriniz neler?
Deneme sürüşleri nasıl?
Biraz bilgi verir mısınız??
Jeep cheerokee ile samurai arasında kaldım...

Sent from my iPhone using Tapatalk

DRIZZLE' Alıntı:
Merhaba;
Bende 1-2 aydır samurai bakıyorum ancak gönlüme göre bir araç bulamadım henüz...
Deneme sürüşleri nasıl?

Samurai al. Hem alması, hem işletmesi kolay. Bir zaman sonra kesmez ise büyütürsün fikrimce.

Bende alalı 1 hafta oldu daha forumdan hasan 54 adlı arkadaşımızında var bu samuraiyi onun arazi performansını görünce hiç düşünmeden ilk buldugum 98 mod samuyu aldım aracım şuan standart donanıma sahib geçtigimiz pazar ufak bi gezinti yaptık ve standart haliyle bile gayet başarılı bi araç benim gibi yeni başlıyorsan kesinlikle tavsiye ederim

DRIZZLE' Alıntı:
Merhaba;
Deneme sürüşleri nasıl?

Öncelikle merhaba alacağın araclar bana göre birbiriyle çok kıyaslanamaz cheerokee sumuya göre üst sınıf araç maliyet,vergi,yakıt yönünden çok daha fazladır tamamen bütce işi birde yeni başlayacağım diyorsan samu arazide çok başarılı hafif yakıt yok vergi 6 aylık 25 tl çok avantajlı bana göre tercih sizin :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,970
Kayıtlı Üye Sayımız
166,958
Kaydolan Son Üyemiz
duster 1453

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR