Aynen öyle hemen çamurlamalı arkası tabi şirin olur 1500 tl versem benimkide şirin oluyor ;D şaka birana gerçekten temiz araç aldı hayırlı olsun tekrardanlynx255' Alıntı:Çok temiz duruyor gerçekten.. Bunu hemen çamurlamalı.. ;D
Tekrar hayırlı olsun.. Arkası da çok hoş, kış için iyi tercih..
işlem tamam sen herşeyı düşünmüşsün zaten baskan sankı aracı almadan alacaklarını belırlemişsin gibi yaniikız babası' Alıntı:Resimdeki şnorkel ve dodikleride düşünüyorum![]()
bu tampon ve vınc aracı baya bır ağırlaştırır fikrindeyımkız babası' Alıntı:Resimdeki ön tampon ve vinç
jantta baya ıyı gorunuyor çok ofsetlı gıbı ;Dkız babası' Alıntı:Aracı aldım artık yavaş yavaş kafamda bazı projeler var bi jant beyendim siz nedersiniz yorumlarınızı bekliyorum
DRIZZLE' Alıntı:Merhaba;
Bende 1-2 aydır samurai bakıyorum ancak gönlüme göre bir araç bulamadım henüz...
Araç hakkındaki ilk izlenimleriniz neler?
Deneme sürüşleri nasıl?
Biraz bilgi verir mısınız??
Jeep cheerokee ile samurai arasında kaldım...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Öncelikle merhaba alacağın araclar bana göre birbiriyle çok kıyaslanamaz cheerokee sumuya göre üst sınıf araç maliyet,vergi,yakıt yönünden çok daha fazladır tamamen bütce işi birde yeni başlayacağım diyorsan samu arazide çok başarılı hafif yakıt yok vergi 6 aylık 25 tl çok avantajlı bana göre tercih sizinDRIZZLE' Alıntı:Merhaba;
Bende 1-2 aydır samurai bakıyorum ancak gönlüme göre bir araç bulamadım henüz...
Araç hakkındaki ilk izlenimleriniz neler?
Deneme sürüşleri nasıl?
Biraz bilgi verir mısınız??
Jeep cheerokee ile samurai arasında kaldım...
Sent from my iPhone using Tapatalk