1999 Model - Hyundai Galloper 2,5 TDİ ( Dizel)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan virago Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 22
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,418
Ynt: 1999 Model - Hyundai Galloper 2,5 TDİ ( Dizel)

Öncelikle hayırlı satışlar diliyorum..ben de binek aracımın bagaj hacmini beğenmediğim ve doğa gezisi ve kamp yaparken kullanmak için bir araç bakıyorum. aslında gönlüm defender'da olmakla birlikte aile efradını da düşünerek galloper veya pajero bakmaya başladım..
Şehir içi ve şehirler arası yakıt tüketimi hakkında bilgi verebilir misiniz? bir de uzun yolda rampalarda performansı nasıl? galloper'lar 1. ve 2 nesil pajerolarla aynı araçlar diye okumuştum. pajeroların 2.5 dizellerinin performansı pek beğenilmiyor galiba. onun için soruyorum. acaba gerçekten kötü mü yoksa beğenmeyen arkadaşlar 5.9 motorun veya daha yüksek beygirli araçların performansıyla kıyasladıkları için mi beğenmiyorlar. rampa çıkarken hız kaybı veya zorlanma oluyor mu?

Etiketler

teachmania' Alıntı:
Öncelikle hayırlı satışlar diliyorum..ben de binek aracımın bagaj hacmini beğenmediğim ve doğa gezisi ve kamp yaparken kullanmak için bir araç bakıyorum. aslında gönlüm defender'da olmakla birlikte aile efradını da düşünerek galloper veya pajero bakmaya başladım..
Şehir içi ve şehirler arası yakıt tüketimi hakkında bilgi verebilir misiniz? bir de uzun yolda rampalarda performansı nasıl? galloper'lar 1. ve 2 nesil pajerolarla aynı araçlar diye okumuştum. pajeroların 2.5 dizellerinin performansı pek beğenilmiyor galiba. onun için soruyorum. acaba gerçekten kötü mü yoksa beğenmeyen arkadaşlar 5.9 motorun veya daha yüksek beygirli araçların performansıyla kıyasladıkları için mi beğenmiyorlar. rampa çıkarken hız kaybı veya zorlanma oluyor mu?
Teşekkür ederim. Galloper 2.nesil pajerolara yakındır. Defender, Galloper'a göre arazi kabiliyeti daha yüksek bir araç olması yanında, konfor olarak çok uzaktır. Bu arada Defender'ın turbo olmayan modelleri ile performans olarak bir karşılaştırma zaten gereksiz. Fakat sonuçta Galloper'ın altındaki motor 2500cm3 ve ürettiği güçte belli, tabi ki sizin bahsettiğiniz o yüksek beygirli ve yüksek hacimli dizel araçlarla performans yarışına giremez ama zaten bu araç da performans beklenecek bir araç değildir. Galloper vagon tipi bir arazi aracıdır. Sonuç olarak:
- Hafif-orta arazi şartlarıyla başa çıkabilen,
- Geniş bagaj hacmi ile uzun kamplı gezilere uygun (bu sene Temmuz'da 2 haftalık D.Karadeniz aile gezimizde bizi hiç üzmedi)
- Şehir içi kullanımı oldukça rahat, konforlu
bir araçtan bahsediyoruz.
Yakıt tüketimi
- Şehir içi: 13,00 lt/100km
- Şehir dışı: 11,50 lt/100km

Sorunuza gelince: Hayır rampa çıkarken bir bayılma söz konusu değildir

hayırlı satışlar :smiley: güzel araç hem parça ucuzluğu hemde pajero şasesi üzerine oturan sağlam bir araç .

supernaturel' Alıntı:
hayırlı satışlar :smiley: güzel araç hem parça ucuzluğu hemde pajero şasesi üzerine oturan sağlam bir araç .
Teşekkür ederim :smiley: çıkma parçalarda Pajero'dan yararlanabiliyorsunuz

sisdagili61' Alıntı:
Hayırlı satışlar,
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.
Teşekkürler, Sizler de sağlıcakla kalın, türkü konusunda zayıfım maalesef

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,069
Kayıtlı Üye Sayımız
166,819
Kaydolan Son Üyemiz
erenbey44

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR