1999 WJ almak üzereyim yardım...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan xlms_green Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,836

xlms_green

Ana Kamp
Selam arkadaşlar. 1999 model cherokee 4.7 WJ almak üzereyim.. Ancak ilanları gezdikten sonra iyiden iyiye kafam karıştı. Gaziantepde ikamet etmekteyim. Bu nedenle şehir dışında bulunan araçları gidip inceleme şansına sahip değilim. Gaziantepde bir araç buldum. Fiyat olarak ilada 26.000 yazıldığı halde yaptığım telefon görüşmesinde 24.500 e inildi bir kalemde. Fiyatları karşılaştırdığımda bu alt tutar olmak üzere 32.000 tl ye kadar fiyatlar olduğnu gördüm. Forumda yaptığım incelemede genelde düşük fiyatlı araçlardan uzak durulması yönünde tavsiyeler yer aldığını gördüm. Bu fiyat farklılıklarının nedeni ne olabilir. Bu baktığım araçta LPG yok. Araç söylediklerine göre orjinal 95.000 mil de. Sağ tarafta üç parça lokal boya var deniliyor. İki kapı ve çamurlukta deniliyor.

aşağıda aracın linkini veriyorum.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-jeep-cherokee-grand-cherokee-4-7-47045003/detay/

bunun dışında aşağıda linkini verdiğim diğer araçlar ile bu araç arasında sıkışıp kaldım diyebilirim.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-1999-model-4-7-grand-cherokee-46705170/detay/
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-orjinal-km-sinde-tertemiz-45892241/detay/

değerli fikirlerinizi paylaşabilirseniz memnun olurum.. Herkese selam..

Etiketler
Ynt: 1999 WJ almak üzereyim yardım...

yetkili serviste expertiz + işibilen bi ustaya göster mutlaka aracı. antep de yekili servis var ..araç temizse 3e 5e bakmamak lazım .uygun fiyatlı olanlar başağrıtabilir.

bu tür araçlar büyük şehirler dışında kolay alıcısı olmaz onu için fiyat düşürmüş olabilir.+2000 tl de lpg dönüşümü ekle bence lpgsiz baya masraflı olur.

siteye bi göz atın isterseniz...epey bilgi var...
99 model pek tercih etmeyin....

dağda bayırda zorlamazsanız alın güzel araç ben kullanıyorum menmunum..

Levent kardeşimiz bu işin uzmanlarından , ucuz diye dalma seçici ol iyi araştır.Sonra çok uğraşırsın.

xlms_green' Alıntı:
99 model önermemenizin özel bir sebebi var mı bilmem gereken olumsuz detaylar?

ya yanlış anlamayın bi çok kez yazdık nedenlerini, o nedenle siteye bi göz atın demiştim...
şanzuman farklılığı ve hemen hemen hepsinin amerikan versiyonu olmasından dolayı pek tercih edilmez ve en çok problem çıkartan 4,7 olmasından dolayı...dediğim gibi sitede epey yazı var wj kasa ile ilgili biraz okuyun...saygılar....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,974
Kayıtlı Üye Sayımız
166,726
Kaydolan Son Üyemiz
Midre

SON KONULAR

Geri