2.0 jLX HDİ vitara rıyorum!!!!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bigalı Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,355

bigalı

Kamp II
Yer
çanakkale
Arkadaşlar dizel vitara hdi arıyorum.Çevrenizde gördüğünüz bildiğiniz satılık temiz araç varsa haber verirseniz sevinirim :smiley:

Etiketler
Ynt: 2.0 jLX HDİ vitara rıyorum!!!!

Mustafa bey özeldende yazmışsınız. Hatta Suzuki forumdan Gökhan'da sanırım bilgi vermiş. Şu an yazın yapmayı düşündüğüm uzun Karadeniz turu için gündemimde VW Syncro var. Bulabilirsem 2002 HDI aracımla vedalaşmam gerekecek. Şayet takasda bulabilirsem benim için daha rahat olacak hemde arabasız kalmıyacağım. Ayrıntıları görüşürüz.

Merhaba
birkaç gün öncesine kadar malum sitede 2002 HDİ ilanı vardı.Araç İstanbulda ve sahibi 23000 TL istiyordu.Merak edip haftasonu görüşme imkanı buldum.Araç genel olarak iyi durumda ve bakımlı.Sadece döşemeleri biraz kirli gibi.Onun dışında diikat çeken herhangi bir sorun göremedim.Aracın sahibi Kazım beydir.Tel:05308706179.
İsterseniz şansınızı deneyin.

Arkadaşlar cevaplarınız için teşekkürler.Kazım beyin aracını aldım.Gerçekten güzel bir araç. :smiley:

Hayırlı olsun.Güle güle kullanın.Aracı kendime bakmıştım ancak bagaj ve iç hacim küçük geldiği için almadım.Kısmet sizeymiş.

Hamdi bey iyi dilekleriniz için teşekkür ederim ama aracı ben almadım sadece Bigalı nickli arkadaşımıza tavsiye ettim.Yakında inşallah bende araç sahibi olurum.Arayışlarım devam ediyor..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,141
Kayıtlı Üye Sayımız
167,032
Kaydolan Son Üyemiz
Kjtheking

Çevrimiçi üyeler