Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mustafa bey özeldende yazmışsınız. Hatta Suzuki forumdan Gökhan'da sanırım bilgi vermiş. Şu an yazın yapmayı düşündüğüm uzun Karadeniz turu için gündemimde VW Syncro var. Bulabilirsem 2002 HDI aracımla vedalaşmam gerekecek. Şayet takasda bulabilirsem benim için daha rahat olacak hemde arabasız kalmıyacağım. Ayrıntıları görüşürüz.
Merhaba
birkaç gün öncesine kadar malum sitede 2002 HDİ ilanı vardı.Araç İstanbulda ve sahibi 23000 TL istiyordu.Merak edip haftasonu görüşme imkanı buldum.Araç genel olarak iyi durumda ve bakımlı.Sadece döşemeleri biraz kirli gibi.Onun dışında diikat çeken herhangi bir sorun göremedim.Aracın sahibi Kazım beydir.Tel:05308706179.
İsterseniz şansınızı deneyin.
Hamdi bey iyi dilekleriniz için teşekkür ederim ama aracı ben almadım sadece Bigalı nickli arkadaşımıza tavsiye ettim.Yakında inşallah bende araç sahibi olurum.Arayışlarım devam ediyor..