2,6 3k pajeroma hangi motoru atalım?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 20
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,228
Ynt: 2,6 3k pajeroma hangi motoru atalım?

LPG den hiç anlamam ama yanlış bilmiyorsam - LPG de dar buji tırnak aralığı Benzinde geniş tırnak aralığı gerekiyor

O ayar lpg'nin yanmadan atılıp egzoz borusunun içinde ya da başka biryerlerde sıcaktan patlama yapmasına engel olmak için yapılıyor bildiğim kadarıyla. En azından benim araç rölantide ara sıra ne olduğunu anlayamadım patlamalar yapıyorken buji ayarı yapınca düzeldiğini biliyorum. Performans farkına sebep olduğunu görmedim.

yazdığım gibi LPG konusunda bilgim yok ama normal benzinli motor bilgimle yorum yapmaya öğrenmeye çalışıyorum ama şimdiye kadar edindiğim izlenim iyi dilekten ibaret keşke ülkemizde satılan benzin dünyanın en pahalı benzini olmasaydı

son_kral_54' Alıntı:
motorunu rektefiye ettirmeye karar verdik,
bu arada arka difleri %100 kilitledik...

mitsubishide yeni motorlarda rektifiyeden ziyade standart - yada dereceli krank ve yatak değişimi yapılıyor yani krank taşlanıp dereceli yatak konmuyor ve tabiiki çok pahalı
kilit çok iyi olmuş keşke önceden yazssaydınız size mitsubishinin kilidini tavsiye ederdim normalde LSD olarak çalışıyor siz isteyince % 100 kiltliyor kompresörlü yani havayla çalışıyor, ben bu kilit sistemini duydum görmedim sizin koyduğunuz kilit ne marka yazarmısınız ve maliyeti nedir

kilidi çıkma aldım,kople karpuz,benim ayna mahrutiler 38/7 çıkınca yine onları taktık.
niyetim hafiften ötmeyide kesmekti ama olmadı.usta bu oranda ayna mahruti bulasıya kadar idare edecez artık.
valla markayada baktım dersem yalan olur.fiyat olarak 750tl.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,168
Kayıtlı Üye Sayımız
167,058
Kaydolan Son Üyemiz
Fethiye Paraşüt

Çevrimiçi üyeler