amiggooo' Alıntı:2005 model 2.7 crd yi aldım... ama öğrenmem gerekenler var öncelikle sürekli olarak hangi viteste kullanmalıyım ayrıca 4wlo vitesine nasıl geçirmeliyim...
çoknormal aracı boşa almış oluyorsunuz çünkü sevgili üstat şunu demek istediamiggooo' Alıntı:ama ben arazi vitesinden N'ye getirdiğim zaman normal vites D'de gaza basıyorum araç gitmiyor...
amiggooo' Alıntı:yani sizin söylemek istediğiniz normal hayatta kullanırken... arazi vitesi whigh yada wlo olmayacak N'de olacak oyle mi...
hayır normal hayatta high da olacakamiggooo' Alıntı:yani sizin söylemek istediğiniz normal hayatta kullanırken... arazi vitesi whigh yada wlo olmayacak N'de olacak oyle mi...
bsayil' Alıntı:çoknormal aracı boşa almış oluyorsunuz çünkü sevgili üstat şunu demek istedi
ÖNCE NORMAL VİTESİNİZİ BOŞA ALACAKSINIZ DAHA SONRA ARAZİ VİTESİ KOLUNU ÖNCE N YANİ BOŞ SONRA LOW A ALACAKSINIZ VE NORMAL VİTESİNİZİ D YADA İHTİYACA GÖRE DİĞER VİTEESLERE ALIP YOLA DEVAM EDECEKSİNİZ ;D
selam ve saygıyla üstat işine karıştığımı düşünmezsin umarım
997799' Alıntı:yok abi ne demek....
üç gün sonra jeep çilere vitesleri bile ben öğrettim deme ama![]()
;D ;D ;D ;D estafurullah abi seni hayranlıkla takip ediyorum ben hatta 3 sene önce tnısam 4,7 yi satmaz sizin kafanızı şişire şişire donatırdım ;D ;D ;D997799' Alıntı:yok abi ne demek....
üç gün sonra jeep çilere vitesleri bile ben öğrettim deme ama![]()
saygıyla ;DWolverine-Grand Cherokee' Alıntı:Yok yok o diğerlerine benzemiyor dünyalı o dünyalı ;D
bsayil' Alıntı:;D ;D ;D ;D estafurullah abi seni hayranlıkla takip ediyorum ben hatta 3 sene önce tnısam 4,7 yi satmaz sizin kafanızı şişire şişire donatırdım ;D ;D ;D
ama allahtan daha geç tanımışım ;D ;D ;D