2 Aralık Kartepe Off-Road Gezisi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 170
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 35,270
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: 2 Aralık Kartepe Off-Road Gezisi

Ok.abi prensipte ikimiz anlaştık o zaman...Ara sıcaktan tatmak isteyenler buyursun :D

Etiketler

birde bu gezinin kuzuyayladan soğucak yaylasına geçiş amaçlı olduğu netleşti değil mi ?
uğur abi gps i ve kayıtları getirmeyi unutma sakın ;)

Buluşma saati daha erkene mi alınsa acaba? O kadar yol gidilecek, kahvaltı yapılacak, yemekler yenilecek...
Yaylalar arası gezilere ne kadar zaman kalacak??? Çok sayıda araçla, birazda çamurlu etaplara denk gelinirse...
Sorgulamadır... ve öneridir...

evet pazar günü öglen saatlerinden sonra geçen seferkinden yogun bir kar fırtınası bekleniyor..

Mustafa abi o iki yayla arasında zaten o zaman bile çamur vardı hatırlarsan birde üstüne oralara kar yağdı eridi aralarda da sıkı yağmurlar yağdı
sanırım iyi çamurlar vardır oralarda
o yüzden daha erken buluşma önerine katılıyorum ve yemek fasıllarının kısa tutulmasını öneriyorum

Arkadaşlar katılıma göre 2 grubada ayrılma ihtimalimiz olabilir çamur ve fotosafari+piknik grubu

Öneridir...
Eğer Offroad yapılacaksa ve Pazar günü start alacaksak, saat 06:00 gibi yola çıkmamız daha doğru olur sanırım. Asfaltta gidilecek mesafenin uzunluğu + etaplarda karşılaşacağımız sürpriz yoğun çamur + bölgede öğleden sonra başlayacak yoğun kar yağışı ( muhtemelen tipi ) çok da light bir gün olmayacağı doğrultusunda.

Saat 06:00 gayet uygundur (elemanlarımın ;D saat 04:00 ??? de hazır olacağına ;D kalıbımı basarım).

Yemek konusundaki düşüncelerimi biliyorsunuz... Off-road konusunda da...
Katılımcı listesi, katılımcıların geziden beklentilerini de içeren açıklamalar ile bir tazelense de, son durumu görsek.
Gruba ters düşmek istemem ama yemek ağırlıklı turistik bir gezi benim için cazip değil.

Bir önceki Kartepe gezisinde bulunan arkadaşlar hatırlarsa; değil Osmanlı saofrasına ayakta atıştırmaya bile vaktimiz olmamıştı. Dönüşte Maşukiye' de Cengiz abinin yerinde ( Opet ) fırsat bulabilmiştik ancak sıcak çay yanında bir iki atıştırmaya..

evet light yerine hard bir offroad parkuruyla kaşılaşma ihtimalimiz yüksek galiba
erken çıkmak iyi fikir

benim içinde offroad kısmı önemli
zaten açıklamama gerek olduğunu da sanmıyorum ;)
herkes anladı onu ;D

İlk sayfalardaki listelerde yer alan arkadaşlar da fikirlerini ve beklentilerini söyleseler iyi olacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,615
Kayıtlı Üye Sayımız
166,910
Kaydolan Son Üyemiz
hatay mehmet

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri