2 Aralık Kartepe Off-Road Gezisi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 170
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 35,270
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Etiketler
Ynt: 2 Aralık Kartepe Off-Road Gezisi

arkadaşlar yalnış anlamayın ama bu başlık altında şu an için sayfa sayısı beşi bulan konuşmaları tekrar okursanız gezinin yeri haricinde hiçbişey belli değil.benden daha tecrübeli birisi gezenbilir haftasonunun çuvallamaması için olayı toparlasa soru işaretleri kalksa.
öneri konusuna gelince soğucak kuzuyayla yolunu yapmak eğer tipi altında olacaksa ve misafirlerimiz(fotoğraf grubu) olacaksa ve araç sayısı 5 i geçiyorsa çok tehlikeli olabilir.

Cüneyt bi soru işareti olduğunu sanmıyorum
gidilecek yer belli = kuzuyayladan soğucak yaylasına geçecez
buluşma yeri belli = TEM OPET mehmetçik vakfı
saatte belli ama değişsin isteyenler var ( bende dahil ) oda yarın burda netleşecek
ayrıca gelecek arkadaşlar zaten bizim araçlarda olacaklar fotoğraf çekmeleri bi tehlike yaratmaz
araç sayısının çoğalması da sadece gezinin bitiş saatini değiştirir en fazla (o da tipi olursa )

serkan merhaba ben şöyle bi özet geçeyim.Mert gezi başlığını açarken hard offroad(sevmiyorum bu terimi ama kullanayım) gibi bir niyet yoktu.sonra pazar mı buluşulacak c.tesi mi sorusu ortaya atıldı.Mustafa abi eğer offroad yoksa ben yokuma getirdi işi.şimdi opette buluşulacak diyorsun ama kütahyadan 2 araç geliyor nereye gelsinler.ayrıca fotoğraf çekmek bi tehlike yaratmaz ama tipi altında dışarıda uygun ışığı ve ortamı bulamadıklarında insanlar ne işimiz var burda ya da içlerinden birisi ben bu uçurumdan geçemem bu eğimden tırsarım çamura giremem derse ne olacak ayrıca yiyenbilir geliyor kahvaltı yapılacak mı yapılacaksa nerede.birde şu öneri vardı şahinle gelinebilecek mi saygılar

birde yukarıdaki yazdıklarıma fotoğrafçı arkadaşlar alınıp tepki vermesin.ben kendi adıma sürücüsünü tanımadığım aracı tanımadığım hava koşullarının olumsuz olduğu bir ortamda 1600 metre rakımdan 1000 metre rakıma yapılacak bir offroad gezisinde huzursuz olurdum.

Arkadaşlar ben bir öneride bulunmuştum...Gerekirse 2 ye bölünürüz diyerek..Bir grup ki bunlar aracı hard offroada uygun olanlar ve bundan müthiş keyif alanlar...Diger grupta bizim gibi aracı ligth offroada uygun olanlar ve bundan keyif alanlar..Fotograf çekecek arkadaşlarımızda bizimle beraber gezerler hatta gerekirse zirvede aygırdere yada yanıkdere vadisinden aşagı dogru bir fototrekkingte yapabilirler..Biz hard grubun peşinden dag geçit veriyorsa altıoluk ve öküzyatagı yaylalarına kadar geliriz grup sogucaga döndügünde bizde fotosafariye başlarız..bilahare dönüş saatlaerinde maşukiyede buluşuruz...

Yada sogucaga gitmeyizde kartepeden ercovaya gideriz bi grup resim çeker bi grupta ordaki kütükten intikam alır,parkurlara girer ;)..O yol gidene kadar keyifli bir yol..Halbuki sogucak yolu gidene kadar maceralı bir yol...hem hava çok kötü burada dahada neyin ne olacagı belli degil..İsteyen olursa daha maşukiyeden offroada başlar, kartepeye kadar çamur tırmanışıda yapabilir Serkan,yücel hatırlayacak o tırmanış yolunu..
Bizim buralarda parkur bitmez..Daha mahmudiye deresinden sogucaga geçişi yapmadık..amazon ormanları gibi bir yoldur..

Bence 2 ye bölünmek çok daha saglıklı ve keyifli olacak.Kim hangi tarzdan hoşlanıyorsa oraya...Bundada bir sakınca yok hem böyle yaparsak katılımda artabilir ;)

Erken harekete geçmek en iyisi olacak,eger toplu kahvaltı yapılacaksa 10:00 dan önce harekete geçemeyiz..Sabah Maşukiye Opette buluşuruz..Akşamdan gelmek isteyenler benimle temas kurarlarsa yatacak yer konusunda organize oluruz..

Son durum nedir, buluşma saati değişiyormu? Olay offroad.a döndüyse Maşukiye'den çıkılıp, yaylalar geçilip tekrar Maşukiye'ye dönülecek değil mi?

Dün akşam giremedim siteye ortalık biraz karışmış
Birden abinin önerisine katılıyorum, gayet mantıklı, 2 guruba ayrılalım

1. gurup
Daha hafif offroad + fotoğraf turu + daha uzun kahvaltı keyfi isteyenler
buluşma yeri : TEM Pendik Opet, buluşma saati: 9:00
Program: Kartepe'de kahvaltı ve Erçova yaylasına geçiş

Liste:
1)deep
2)ndoganci

2. gurup
ağır offroad+bol çamur+kısa yemek
buluşma yeri:TEM Pendik Opet, buluşma saati: 6:00
program: Kuzuyayla-Soğucak yaylası geçişi

Liste:
1)MK51
2)sduran
3)yücel
4)hural
5)jeep34

Ben kabaca yazdım, herkes kesin gurubunu bu listeye eklesin lütfen
Ayrıca pazar günü hava güneşli, hiç bir yerde kar fırtınasından bahsedilmiyor
bu linke bakın isterseniz Kartepe detaylı tahmini için:

http://www.snow-forecast.com/resorts/Kartepe/3day/mid

Vaybe bu günleridemi görecektik Mert. :eek: Kendini light off-road bölümüne yazmışın. :( :D :D

kütahyadan gelecek ekipte kimler var....bozüyükten geçişte buluşabiliriz..

bu arada light grupta olucaz sanırım...arkadaşım daha yeni başladı 15 gün önce feroza aldı...bir iki parkur denedik ama araç yeni arkadaşım acemi ... konvoya ayakbağı olmayalım... ???

valla gelmeyi planlıyordum hatta depolarımı jerrycanlerimi bile dolu :smiley: ama şifayı kaptık :( , şimdiden karda yatmış gibiyim kolum kalkmıyor.. sanayide soğuk dukkanlarda fazla zaman harcadım galba ::smiley:....herkese iyi eğlenceler...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,615
Kayıtlı Üye Sayımız
166,910
Kaydolan Son Üyemiz
hatay mehmet

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri