2. Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşması Duyurusu Sapanca - Soğucak Yaylası (14-15 Kasım 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,014
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 129,894
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tugsan75

Zirve
Yer
İSTANBUL
Merhaba Arkadaşlar;

Uzun zamandır konuştuğumuz 2.Toyota buluşmamızı Sakarya iline bağlı Ercova yaylasında 14-15 Kasım tarihlerinde yapmayı uygun gördüm. Bilindiği üzere İSOFF un düzenlediği geleneksel off-road oyunları 2 senedir bu yerde yapılıyordu ve bu senede yapılacakdı.Fakat gerekli izinler alınamadığı için başka bölgeye taşındı.

Bende düşündümki,madem hepimiz bu bölgeye oyunlar için gelecektik neden Toyota buluşması için gelmiyelim.Herkez içinde(Antalya hariç)ortak bir nokta olduğunu düşünüyorum.

Evet ben listeyi başlatıyorum,umarım bayaaa bir çoğunluk yakalarız.

1- Tuğsan Moral (Tugsan75) Toyota Landcruiser vx80

Etiketler
Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşması Duyurusu Sapanca - Soğucak Yaylası (14-15 Kasım 2009)

2- H.Sedat Başar (hsbasar) Toyota Land Cruiser FJ40

Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşması Duyurusu Sapanca - Soğucak Yaylası (14-15 Kasım 2009)

Tuğsan bey elinizde harita veya benzeri döküman varsa eklermisiniz?

3- Erkan Baydemir (CDM-SUBARU )

http://www.isoff.org.tr/upPhotos/docs/9ncu_oyunlarin_yol_tarifi.xls
http://www.isoff.org.tr/upPhotos/8nci_yolfoto_ek1.jpg
http://www.isoff.org.tr/upPhotos/8nci_ercova%20_yolharita1.jpg
http://www.isoff.org.tr/upPhotos/8nci_oyunlar_Ercova_google.jpg
http://www.isoff.org.tr/upPhotos/docs/9ncu_oyunlarin_yol_tarifi_yuvacikustunden.xls

Bütün detayları buradan alabilirsiniz.

Kişi sayılarını da ekleyelimmi, konaklamalı gittiğimize göre ailelerde var diye düşünüyorum.
Konaklama imkanları nasıl orda, çadır damı kalacağız yoksa dağ evleri varmı Sarıalandaki gibi.

hsbasar' Alıntı:
Kişi sayılarını da ekleyelimmi, konaklamalı gittiğimize göre ailelerde var diye düşünüyorum.
Konaklama imkanları nasıl orda, çadır damı kalacağız yoksa dağ evleri varmı Sarıalandaki gibi.
Yanlış hatırlamıyorsam,dağ evi v.s yok (yanlış hatırlamıyorsam).
Yani alternatif yok,çadır var ;D

Yandık o zaman, donacağız bu mevsimde desenize ;D

Sedatcım orada kalacak dağ evi,pansiyon,otel kısaca hiçbirşey yok.Onun için çadır,araçüstü çadır konaklama alternatiflerimiz olacak.Kişi sayısını yazmaya gerek yok isteyen istediği sayıda kişiyle gelebilir.Ama ben şahsen bekar gelme taraftarıyım.Tabiki Senin aile özlemini biliyorum ve saygı duyuyorum.Ama hiçbir şekilde sınırlama yok,hayırlısıyla buluşup,gezip,muhabbet edip sağ sağlim döneceğiz.Gerisi boş. ;D ;D

Kahvaltıdaki omletler benden,bol tereyağlı ;D

4- Çağlar (çağlar) Toyota Landcruiser vx80

4- Çağlar (çağlar) Toyota Landcruiser vx80
5- cihanülker( toyota land cruiser vx 100

1- Tuğsan Moral (Tugsan75) Toyota Landcruiser vx80 İstanbul
2- H.Sedat Başar (hsbasar) Toyota Land Cruiser FJ40 Ankara
3- Erkan Baydemir (CDM-SUBARU ) İstanbul
4- Çağlar (çağlar) Toyota Landcruiser vx80 Ankara
5- cihanülker( toyota land cruiser vx 100 Ankara

1- Tuğsan Moral (Tugsan75) Toyota Landcruiser vx80 İstanbul
2- H.Sedat Başar (hsbasar) Toyota Land Cruiser FJ40 Ankara
3- Erkan Baydemir (CDM-SUBARU ) İstanbul
4- Çağlar (çağlar) Toyota Landcruiser vx80 Ankara
5- cihanülker( toyota land cruiser vx 100 Ankara
6- Umut Çelikel (umutcelikel) Toyota Landcruiser BJ60 Ankara

Vay vay vay Ekip sağlam ya ne güzel şimdi hayatta vakit geçmez.Umarım seçilen yerden memnunsunuzdur arkadaşlar.En rahat burası diye düşündüm. 8)

Ankara 4 - 2 önde şimdilik, nerde istanbul grubu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,046
Kayıtlı Üye Sayımız
166,960
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Geri