2 Kişilik Bisiklet Nerde Satılır?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ilyasfb Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,535

ilyasfb

Kamp II
mrb eskiden çok bisiklet kulanan biri idim fakat motor aldıktan ve araba aldıktan sonra bunu tamamen bitirdim şuan 2 kişilik bisikletlere merak saldım makul fiyatlı 2.el bi bisiklet alıp karavanımızın arkasaına takıp kız arkadaşımla gitidimiz yerlerde gezinti yapmak istiyorum 2kişilik istemedeki sebep ise kız arkadaşım gözümün önünde olcak en azından bisiklet kulanırken ;D ;Dbide az pedal çeviririm hem ;D diyorum şaka biyana azda spor yapmış oluruz..yardımcı olabilirseniz sevinirim

Etiketler

Ynt: 2 Kişilik Bisiklet Nerde Satılır?

mrb.gültekin bey be ankarada oturuyorum acaba yapan kişi nerde ve kaça maal olur tahmininizce ilginize tşk ederim ayriyeten
ÖZDAL abi beni burda da yakalamışsın abi valla tbr edrim senden kaçış yok abi ;D ;D ben yazı yadıgım zaman karavan kısmı dışındada olsa haberinmi oluyo merak ettim ;)ayriyeten bişey sorum hazır seni yakalmışken geçenlerde forma satılık ilanı verdim bu ilan 1 hafta falan durdu hatta düzeltme yapmışlar yazımda imla kuraları açsından filan ben sen zanetim ismini belirterek tşk ettim ama şimdide taşımışlarilanı eger taşınması gerekseydi düzeltme yapılmadan yada o kadar zaman geçmeden taşınması gerekmezmiydi diye sana bi sorum dedim ayriyeten belirtigin şekilde sahibinden .com bakcam tşk abi herkonuda bana yardımcı oldugun için çok ama çok tşk ederim iyiki varsın abi selamlar

Rica ederim :smiley: Evet ilanınızı ben düzeltmiştim, özellikle de çalışmayan linkiyle ilgili bir kaç kez de uğraşmam gerekmişti.
İlanın taşınması ise orada ismi gözüken arkadaş tarafından yapılmıştır. Aslında belki benim taşımam gerekiyordu forum kuralları gereği, ancak ben bu tür ilanların ilgili bölümde kalmasının daha doğru sonuç vereceğine inandığım için dokunmamıştım. Buna yaşadığım en iyi örnek de şuydu; sahibinden.com'da karavan bölümüne sadece alkovenli tip kasalı motokaravanda kullanılabilecek bisiklet taşıyıcı ilanı vermiştim, ilan bir süre orada kaldıktan sonra sanırım bir ihbarla oto aksesuarları bölümüne taşınmıştı. İlan karavan bölümündeyken aynı sürede diyelim ki 100 kişi tarafından incelenmişse, aksesuar bölümüne taşındığında bu sayı 5'i bile bulmamıştı.

Gelelim iki kişilik bisiklet olayına, yani "tandem"e. Benim çok uzun zamandır istediğim bişey bu, hatta evlenmeden önce şehirler arası kamplı uzun turlar filan yaptığımdan, evlenince balayına da tandemle çıkmaya karar vermiştim. Ama o zamanlar Türkiye'deki tandem seçenekleri yok denecek kadar azdı, olanlar da ergonomik değildi. Amerika'dan getirtmek gerekiyordu, o da beni aşıyordu, ve içimde ukte olarak kaldı. Ta ki geçenlerde sahibinden.com'da satılık tandem kadro ilanını görene kadar. Hatta bitmiş halde ilan da vardı. Şu an durumum müsait değil, ancak en kısa zamanda ben de bir tandem alıp, arkasına da yine Amerika'dan getirttiğim bisiklet römorkunu da takıp eşimle birlikte kamplı tur yapmak istiyorum.

gültekin bey ve özdal abi verdiginiz bilgiler için teşekür edrim özelikle özdal abi beni yakalaman süper valla tbr ederim ;D ankarada bi arkadaşla görüştüm yardımcı olcak olmazsa gene haberleşiriz saolun

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-spor-bisiklet-sedona-tandem-2-kisilik-bisiklet-sedona-konya-bayii-94217031/detay

BİRAZ ARAŞTIRIM SEDONA MARKA TANDEM BİSİKLETLER VAR.. FİYATI DA 1 625 TL

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,940
Kaydolan Son Üyemiz
acelyakaratas

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR