2. Taraklı Karavan Festivali Görselleri

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Peliss Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 193
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 33,850
Fotoğrafları görünce orada olamadığım için ne kadar üzüldüğümü bir kez daha anladım, çok güzel bir etkinlik olmuş hava ve mekan çok güzel, paylaşımlar için tüm paylaşımcılara teşekkürler.
 

Etiketler
Nermin ablacım, beni alın tabi
Ben seve seve çekerim.
Gezenbilir karavan grubunun fotoğrafçısıyım artık...
 



Gezenbilir in asistan fotoğrafçısı olabilirim ben ssdece karavan grubunun da değil.Seve seve fotoğraf çekerim.Bunu da not edin lütfen. Saygılar.Vee son fotoğraflarrr
















 



Asistanımıza;

" Her mesaja sadece 5 adet IMG kod yerleştirin lütfen."

Forumun daha doğrusu fotoğrafların açılması zaman alıyor.

Son olarak direkt foruma yüklemeniz ricası ile. Sanal sabit diskleriin kapasitesi dolunca fotolar bomboş durumda kalabiliyor.
Benim çok başıma geldi.
 


Bundan sonraki fotoğraf yüklemelerinde dikkate alınacaktır...
 

Herşey çok güzel!...

***

"Peliss"e emeği ve güzel fotoğraflar için ayrıca teşekkür ederim.

***

Karagöl, adına uygun duruma getirilmiş...

***


Sıkıntı bende mi acaba diyordum ama bende değilmiş; yazıyı okumak ve fotoğrafları gör(ebil)mek öyle uzun zamanımı aldı ki....

Cavid Sezen
 

Herkese yeniden merhaba ,
Bir hafta sonunu sizlerle Taraklı'da geçirmiş olmak çok güzeldi.Çocukların nefes aldırdıkları ölçüde ,çevremizde kimler var ,neler oluyor ,nasıl oluyor gözatıp ,dahil olabildiysekte ziyadesiyle yetti.Dört gözle yetişkin çocuk sahibi olacağımız günleri bekliyorum bu açıdan . Futbol sahasının o toprak atıldıktan sonra ölgün solgun haline karavancılar renk katmış ve cıvıl cıvıl hale gelmiş mekan .İlaveten bir dahaki sefere yemek içmek için pek bir şey getirme niyetinde değilim .Zira her karavanın önü Halil İbrahim sofrası gibiydi .Yemek saatleri uğramak yeter .Maşallah diyelim ,bereketi artsın ..Ama her buluşma sonu diyetisyenin yolunu tutmak lazım .
Pelin o güzel karelerin için çok teşekkür ederiz .Senin vizöründen festival ayrı bir güzel geldi gözüme .Emeğine sağlık ,yüreğine sağlık.Avrupa gezinizin notlarını merakla bekliyor olacağım .


Bir kaç foto ile bende katılayım .
 

Pazar gününe kalamadığıma şimdi daha çok üzüldüm.O kadar güzel resimleri çeken pelişe teşekkür ederim.Bülentin dediği gibi Peliş Ahmet amcanın arabasındada yerin her zaman hazır.Gökhan o poz ne öyle harika bir keyf. Levent beyle Gökhan ve diğer tüm arkadaşlarada saygılar.
 







Yorumlar için hepinize çok teşekkür ederim. Fotoğrafları öyle bir heyecanla öyle ardarda yüklemişim ki, açılması baya zaman alıyor gerçekten.
Bunun için özür diliyorum.

Bu arada misafirperverliğiniz ve sıcakkanlılığınız için hem kendim hem de ailem adına çok teşekkür ediyorum.

Diğer Karavancılarımızdan da etkinliğe dair ve fotoğraflara dair yorum bekliyorum.

Bu arada Ebru hanım, fotoğraflar için çok teşekkürler..