bgrvrl
Yeni Üye
Merhabalar. Aşağıdaki 2 karavandan birisini almayı düşünüyorum. Bu 2 karavan arasında iç ve dış malzeme kalitesi açısından bir seçim yapmak gerekirse hangisini önerirsiniz? Benim için önemli kriterler öncelikle dış malzeme kalitesi ve özellikle ısı yalıtımı, su ve rüzgar geçirmezlik, malzeme kalınlığı. . Birinci planda bunlar geliyor. Bu açıdan değerlendirip seçim yapmak istiyorum. Kabuk ve dış malzeme için kullanılan malzemelerden hiç anlamıyorum. hangisi ısı yalıtımı vs konularında iyidir hiç bilmiyorum. Üzerine biraz daha koy kaliteli bir marka al diyenler olacaktır ama maalesef bütçe olarak 85 bini aşmam mümkün değil. Bu açıdan çok kaliteli bir karavan almayacağımı bilerek vasat da olsa bu 2 karavan arasından bir seçim yapmak istiyorum. Hayallerimi ertelemek istemiyorum. Şuan için boş model alacağım yaza kadar bütçem oluştukça güneş paneli, webasto, buzdolabı vs gibi eksikleri kapatacağım. Değerli önerilerinizi bekliyorum..
www.sahibinden.com
www.sahibinden.com

ANIT KARAVAN DAN 2022 ÖN CAM ACILIR 3:90 MODELİ HEMEN TESLİM Türkiye'nin en büyük ilan sitesi sahibinden.com'da - 1039099312
Mağazadan satılık Sıfır Çekme Karavan 80.250 TL' ye Türkiye' nin ilan sitesi sahibinden.com'da

SON 20 KARAVANLA SINIRLI KAMPANYA Türkiye'nin en büyük ilan sitesi sahibinden.com'da - 1057599324
Mağazadan satılık Sıfır Çekme Karavan 90.000 TL' ye Türkiye' nin ilan sitesi sahibinden.com'da