KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ferhat Bey,ben eski yöntemlere alışkın olduğum ve kolayıma geldiği için açık adres rica ediyorum.Sizlere uygun olan yer benim içinde uygundur.Görüşmek dileğiyle,selamlar.
Dünden beri siteye giremiyordum anca açıldı.Son duruma göre Raci hocam cuma sabah çıkıyor ,Bülent gelmiyor yalnız kaldım demek oluyor.Cuma akşamı yola çıkmayı planlıyorum olmazsa Cumartesi direk Bursaya gelirim .İki yer için buluşma noktası ve saat belirleyebilirsek güzel olur.Özelden tel numarası verirseniz daha iyi olur her ihtimale karşı benim 0-532-4328985.Selamlar.
Bugün Haldun aradı. Açılış etkinliği saat 9:30'da yapılacakmış. Bu nedenle erken yola çıkıp gidebilenler doğrudan Bursa'ya gitmesi daha iyi olacak. Geç yola çıkanlarla da Yalova'da buluşma yerimizde buluşup kamp yerine öyle gidebiliriz.
Yok doğrudur. Cuma günü için erken çıkanlar doğrudan Bursa'ya gidebilir. Geç yola çıkanlar gece vakti uzun yol almasınlar diye Yalova demiştim. Etkinlik, bana bildirildiğine göre saat 9:30'a alınmış. :-\ Cumartesi çıkanlar zaten doğrudan Bursa'ya gelsinler.
Bugün Haldun benide aradı.Cuma günü direk buluşma yerine gitmemin daha uygun olacağı,orada karavancı dostları bulabileceğimi söyledi.Galiba öyle olacak.