20-25bin tl arası cj 5 almak istiyorum.?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ysf_ysf07 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 28
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,060

ysf_ysf07

Yeni Üye
Arkadaşlar 20-25 bin tl arası cj 5 almak istiyorum. ucuz fiyatlara alıp kendim toplama imkanım yok. 1979 model üstü ve 4.2 motor olursa iyi olur. tavsiye edebileceğiniz araçlar içim şimdiden teşekkürler...

Etiketler

Ynt: 20-25bin tl arası cj 5 almak istiyorum.?

20000 civarlarında çok güzel CJ 7 ler var onlara bir bakmanızı öneririm

mesela amaç sadece offroad ise eski gezenbilir üyelerinden orkun beyin aracı atilla özel yapımı yanında verilenlerle bir CJ daha toplanır (aracın yapımı gezenbilirde mevcut karıştrırsanız bulunur)

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-meshur-tosun-satiliktir-44458243/detay

güzel görünen birkaç CJ daha

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-sahibinden-cj-7-70207160/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-masrafsiz-cj-7-64022214/detay#

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-emsalsiz-cj-7-yeni-toplandi-mutlaka-gorun-53019291/detay

bir tane daha gezenbilir üyesine ait orjinal beyaz cj7 vardı link bulamadım ama belki o muhterem buraya bir link koyar
hayırlısı olsun

Bay 25 aracınızı inceledim . öncelikle teşekkürler. ben daha çok motor performansı ve görünüşü iyi olan bir cj 5 istiyorum . Antalyada yaşıyorum ve yazları binmek için istiyorum. aracınız güzel ama göğsünü tam göremedim. konsollar felan krommu ayrıntılı bilgi verirseniz sevinirim.

sezgin bey teşekkürler öncelikle ilgilendiğiniz için. Ancak araştırmaya ve incelemeye devam ediyorum ve cj 5 te karar kıldım . Hartop felan olmasını istemiyorum dediğim gibi antalyada yaşıyorum ve üstü açık olmasını istiyorum. gerekirse tentesini kullanırım zor günlerde. üsttede belirttiğim gibi görsellik ve motor persormansı istiyorum. off rood fazla yapmıcam. günlük kullanımlarda daha çok . ve yazın uzun bir tatil hedefliyorum. Antalya-fethiye-bodrum-marmaris-çeşme anlıcağınız sahil boyu ve bie cj 5 le yapmak istiyorum . eğer istediğim gibi bir cj 5 bulamazsam üstü açık bir vos vos alıcam ;) yani bu yaz kız arkadaşım ve ben güzel ve aksiyon dol bir tatil hedefliyoruzz...

mardinde satılık cj5 var tavsiye ederim ben topladım güzel bir araç şu anki sahibi satıyor bakın derim

Teşekkürler Ozan bey . evet biliyorum daha öncede sahibindene daha yüksek bir fiyatla giriş yapmıştı takibindeyim. şu anki fiyatı 22bin tl civarı . mekaniği hakkında bilgi verebilirmisiniz acaba ?

ysf_ysf07' Alıntı:
Teşekkürler Ozan bey . evet biliyorum daha öncede sahibindene daha yüksek bir fiyatla giriş yapmıştı takibindeyim. şu anki fiyatı 22bin tl civarı . mekaniği hakkında bilgi verebilirmisiniz acaba ?

arka dana 44 ön dana 30 oran 3,90 gibi bişeydi, sanzıman t150 lastikler 2002 tarihli artık ölmüş değişmesi lazım, sanzıman yeni yapılmış, motor cj 8 motoru 4,2 kısa kol 120 hp civarı 1990 yıllarında jandarma tarafından sıfır takılmış, janlar orjinal mangels, koltuklar wrangler falan değil ankara işi, arka %100 kilit, tanpon orjinali ile birebir aynı rubicon tanpon olarak geçiyo, boya yeni, hidrolik direksiyon, disk fren,elektronik ateşleme, kromlar orjinal amerikan, tente orjinal kısacası güzel bir cj

Evet güzel bir araç. içime sinmişti zamanında ancak ilanını kaldırmışlar ve ya zamanı dolmuş. numara veya ulaşabileceğim bi adres var mı . detaylar için teşekkürler.
;)

şimdi baktım satılmışş :(
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-cilgin-garaj-turkiyede-tek-iddea-ediyoyorum-47142997/pasif-ilan/

bir arkdaşımın aracı var onun numarasını vereyim size araç Ankara'da görüşün
aşşağı yukarı aynı özelliklerde çok temiz bir cj
numarayı özelden atıyorum
yine 79 model disk fren hidrolik direksiyon besttop tente( yeni) boya yeni motor sanzıman diferansiyeller yeni, arkada kilit var amc 20 arka dif ama sapkalı aks, jantlar lastikler yeni elektirik tesisatı yeni çok güzel bir cj.

Evt kötü olmuş. ben Ankarada yaşıyorum zaten ancak yazları antalyadayım yani bütün yaz. gerçekten sağlam bana sorun çıkarmıcaz bir cj 5 arıyorum motor performansı ve görünüşü konsolu çok güzel olmalı şu anki arabamı satıyorum . özelden yazamıyorum bu arada yeni üyeyim çünkü;) . fiyat konusunda exrtra bi araç olursa fiyatı yukarılara çekebilirim . kendi profilimde olan araç gibi sağlam görünmesini istiyorum. ve motorla kesinlikle oynıcam . 130- 150 bg yetmez bana şimdi arabam zaten 160 bg honda civic. tabi farklı bi konsept bunlar ilk defa jeep cj alıcam . daha 23 yaşındayım . spor bişiler olması lazım ;)

ysf_ysf07' Alıntı:
Evt kötü olmuş. ben Ankarada yaşıyorum zaten ancak yazları antalyadayım yani bütün yaz. gerçekten sağlam bana sorun çıkarmıcaz bir cj 5 arıyorum motor performansı ve görünüşü konsolu çok güzel olmalı şu anki arabamı satıyorum . özelden yazamıyorum bu arada yeni üyeyim çünkü;) . fiyat konusunda exrtra bi araç olursa fiyatı yukarılara çekebilirim . kendi profilimde olan araç gibi sağlam görünmesini istiyorum. ve motorla kesinlikle oynıcam . 130- 150 bg yetmez bana şimdi arabam zaten 160 bg honda civic. tabi farklı bi konsept bunlar ilk defa jeep cj alıcam . daha 23 yaşındayım . spor bişiler olması lazım ;)

cj ye daha önce binmediysen iyi düşün derim. benim ofisim tunalı 41 de gel bir gün benim cjmi gör kullan aklına yatarsa cj al. hondadan cj ye geçmek ciddi olay kolay olmayabilir.

Ozan bey tam istediğim bir araç biliyorum zaten araçı 2010 yılı ilan tarihi olduğu için hiç dikkate almamıştım ancak halen satılıksa ki yarın ilk işim aramak olacak . yarın heralde bu iş biter diye düşünüyorum :smiley: herşey için teşekkürler . Ankaradayım zaten . ben toplamıştım felan dediniz. nmaranızı verebilirseniz sizinlede görüşmek isterim . araçı aldıktan sonra ;)

Kullandım daha önce antalyada safari turlarında geçen yaz sonlarında . bu yazı kesin bir cj ile geçirmem lazım . kafaya koydum hastalık oldu . kesin gelicem yanınıza . yarın olabilir hatta . honda sıkıldım ve cj ile aynı yakıyodur diye tahmin ediyorum . benim honda şehir içi 400-450 den aşa yakmıyo :smiley:

ysf_ysf07' Alıntı:
Bay 25 aracınızı inceledim . öncelikle teşekkürler. ben daha çok motor performansı ve görünüşü iyi olan bir cj 5 istiyorum . Antalyada yaşıyorum ve yazları binmek için istiyorum. aracınız güzel ama göğsünü tam göremedim. konsollar felan krommu ayrıntılı bilgi verirseniz sevinirim.
motor perfonmansı iyi bir araç istiyorum demişsiniz benim aracımın kötü oldugunu size kim soylemişse gel bir yalan soylemiş. gögüs resmi yok.

Yanlış anlaşılma oldu heralde. ben sizin aracınız için motor performansı kötü ve ya herhangi bi arkadaştan kötü yorum almadım . ilanınız çıkarsa incelicem tabikide. hayırlı satışlar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,842
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
Bir öğretmen

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR