20 Bin Tl Ye Ne Alabilirim?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Herbalist06 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 13
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,394

Herbalist06

Ana Kamp
Yer
Ankara
Syn büyüklerim ve kardeslerim. Maximun 20 bin tl bütcem var. Kışın av ve yazın kamp için 4x4 arazi aracı almak istiyorum yanlız fazla bilgim yok. Lada niva hariç hangi araçları önerirsiniz? + ları ve - leri neler olur önerdiginiz aracların. Şimdiden tesekkur ederim

Etiketler
Bulabilirseniz o fiyata Hyundai Gallopper saglam bir alternatif olur diye düşünüyorum

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

SsangYong süper olur tabii ama bu rakamlara düzgün araç çıkacağını tahmin etmemiştim. Muhtemelen 200bin km'nin üzrindeki araçlarda 3-4bin liralık servis masrafı çıkacaktır.

Mutlaka yetkili serviste aracı kaldırıp bir ekspertiz yaptırın. Kaput boyanmış vs. önemli değil; aracın altında ciddi vuruklar vs. var mı? Şanzımandan olmadık sesler geliyor mu? Ciddi bir problem yoksa Ssang süper araçtır.

Bilgi için daha iki hafta önce 2011 Model 140.000 km'de 4x4 Actyon Sports'u 34.000'e aldık. Ön takımlar; enjektörler vs. derken 4000 liralık olduk. Ama değdi

Verdiginiz bilgiler için çok tesekkur ederim. Kararımı verdim. Yarın 110 luk dizel defender alıyorum.

Güzel bir pazarlıkla Cherokee ZJ alınabilir (eski aracım, tavsiye ederim) Belki Range Rover Classic.

Sent from my iPhone using Tapatalk

orjinal land rover hidrolik direksiyonlu 20000 tl satıldı ama gerisi var

Yine mi defender ? Defender abi

ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi