Syn büyüklerim ve kardeslerim. Maximun 20 bin tl bütcem var. Kışın av ve yazın kamp için 4x4 arazi aracı almak istiyorum yanlız fazla bilgim yok. Lada niva hariç hangi araçları önerirsiniz? + ları ve - leri neler olur önerdiginiz aracların. Şimdiden tesekkur ederim
SsangYong süper olur tabii ama bu rakamlara düzgün araç çıkacağını tahmin etmemiştim. Muhtemelen 200bin km'nin üzrindeki araçlarda 3-4bin liralık servis masrafı çıkacaktır.
Mutlaka yetkili serviste aracı kaldırıp bir ekspertiz yaptırın. Kaput boyanmış vs. önemli değil; aracın altında ciddi vuruklar vs. var mı? Şanzımandan olmadık sesler geliyor mu? Ciddi bir problem yoksa Ssang süper araçtır.
Bilgi için daha iki hafta önce 2011 Model 140.000 km'de 4x4 Actyon Sports'u 34.000'e aldık. Ön takımlar; enjektörler vs. derken 4000 liralık olduk. Ama değdi
Syn büyüklerim ve kardeslerim. Maximun 20 bin tl bütcem var. Kışın av ve yazın kamp için 4x4 arazi aracı almak istiyorum yanlız fazla bilgim yok. Lada niva hariç hangi araçları önerirsiniz? + ları ve - leri neler olur önerdiginiz aracların. Şimdiden tesekkur ederim