2000 Model Full Bakımlı Niva

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bigalı Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 13
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,806

bigalı

Kamp II
Yer
çanakkale
Araç 2000 model olup çok bakımlı dır.Motor sıfır yapıldı.ön takım sıfır.akslar sıfır motor yağları bakımları tamamen yenilendi.Kaporta boyası orjinaldir.Çürük yada pas yoktur. Muayenesi 12.11.2009 da yapıldı.2011 in 11. ayınakadar muayene sorunu yok .Alan kişi sadece marşa basacak okadar.....Daha üst model lada veya suziki virata ile takas olur fiat farkı görüşülür.Araçta resimlerdeki çelik jantlarında 205/65/16 sıfır takılmış normal lastikleri var.Ayrıca orjinal jantlarında da ok 144 var.Ocak 15 e kadar satılırsa 11500 tl ye olur.Zaten O tarihe kadar satılmazsa ilanı kaldırıyorum irtibat Mustafa GÜL 05333119525----05442432283 rumeligezisi160.jpg rumeligezisi164.jpg rumeligezisi165.jpg rumeligezisi167.jpg rumeligezisi168.jpg rumeligezisi169.jpg amky219.jpg

Ynt: 2000 Model Full Bakımlı Niva

SELAM ABİCİM HAYIRLI SATIŞLAR. BENDE LADA ARIYORUM ANCAK BENDE LAND DEFENDER VAR 2500 DİZEL İLAN BÖLÜMÜNDE BOZÜYÜKLÜ OLARAK ONUNLA TAKAS DÜŞÜNÜZRMÜSÜN. FİYATTA ANLAŞMA SAĞLANIR. SAYGILAR

merhaba izmitten şener http://www.sahibinden.com/1977_model_4200cc_jeep_cj5-50WQQaXQQ13247063WQQpXQQdisplayitem i lanımla takas düşünürmüsün ?

almirsen' Alıntı:
merhaba izmitten şener http://www.sahibinden.com/1977_model_4200cc_jeep_cj5-50WQQaXQQ13247063WQQpXQQdisplayitem i lanımla takas düşünürmüsün ?
iyi akşamlar.Aracınız çok güzel, ancak sadece suziki vitara veya daha üst model niva ile takas düşünüyorum.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,948
Kaydolan Son Üyemiz
neyzenx

Çevrimiçi üyeler

Geri