<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 61503" data-quote="kahraman826" data-source="post: 1447925"
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
<a href="/forum/goto/post?id=1447925"
class="bbCodeBlock-sourceJump"
rel="nofollow"
data-xf-click="attribution"
data-content-selector="#post-1447925">kahraman826' Alıntı:</a>
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
slm bulamazsınız çok zordur kullanma kılavuzu 4.7 ile aynıdır zaten buldunuzmı kılavuzda motor hacimlerine göre ayrı ayrı yazar bende vardı aracımı sattığımdan o da gitti neyi merak ediyorsanız yardımıcı olabilirim bende de vardı 3.1 7 sene kullandım sattım çok şükür
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote> <br />
Merhabalar, öncelikle cevabınız için çok teşekkür ederim. Araba konusunda bu kadar bahtsız olacağımı bilseydim inip binerken bile iki kere düşünürdüm. Aracımı aldığımdan beri sadece 3 gün binebildim; yaklaşık 1 aydır tamircide yatıyor. Aksilikler zincirini anlatarak değerli vaktinizi heba etmek istemem. Şu an için aslında öğrenmek istediğim en önemli konu İstanbul'da güvenilir bir tamirci bulabilmek; zira tahminimce kendisini usta zanneden tam bir yamyamın pençelerinde can çekişiyorum. Sizin bildiğiniz yüreğinde Allah korkusu olan bir usta var mıdır? İlgi ve desteğiniz için teşekkür ederim. Saygılarımla,</div>