Ynt: 2000 Model Hyundai Galloper Iı, V6, 3000 Motor, Otomatik, Kazasız, Boyasız, Masrafsız
Zor işler zor.
Birkaç defa 0 km araba alma şansım oldu fakat eskiyle uğraşmayı seviyordum Çanakkale de yaşadığım barça bulamama sıkıntısı ve son yaşadıklarım beni bezdirdi.
Ynt: 2000 Model Hyundai Galloper Iı, V6, 3000 Motor, Otomatik, Kazasız, Boyasız, Masrafsız
Şu anda arabamda şanzıman sıkıntısı var,
Almak isteyene hesaplı veririm eğer birileri isterse.
Şanzımanını yeni yaptırdım komple olarak, bu cumartesi arabayı aldım pazar günü 5 derecelik rampayı çıkamadı koyverdi.
Şimdi tekrar söktürüp aynı ustaya Ankara ya göndereceğim. Bakalım ne olacak.
2750 ustaya+70 kargo gidiş+68 kargo dönüş +300 söküp takma + 105 lira ATF yağ + 30 lira arazi şanzımanı yağı ve benim gidip gelmelerim her gün 15 lira.
Şimdi bakalım ne isteyecek usta birde çekiciye ödeme olacak sigorta üçüncü defa çekici vermiyor.
Bendeki de ne talihmiş,
selam fiyat ne diyosun bıde şanzumanı nerde yaptırdın usta benımde sanzuman yok telim 05494950801 ararsan sevinirimYnt: 2000 Model Hyundai Galloper Iı, V6, 3000 Motor, Otomatik, Kazasız, Boyasız, Masrafsız
Şu anda arabamda şanzıman sıkıntısı var,
Almak isteyene hesaplı veririm eğer birileri isterse.
Şanzımanını yeni yaptırdım komple olarak, bu cumartesi arabayı aldım pazar günü 5 derecelik rampayı çıkamadı koyverdi.
Şimdi tekrar söktürüp aynı ustaya Ankara ya göndereceğim. Bakalım ne olacak.
2750 ustaya+70 kargo gidiş+68 kargo dönüş +300 söküp takma + 105 lira ATF yağ + 30 lira arazi şanzımanı yağı ve benim gidip gelmelerim her gün 15 lira.
Şimdi bakalım ne isteyecek usta birde çekiciye ödeme olacak sigorta üçüncü defa çekici vermiyor.
Bendeki de ne talihmiş,