2000 Model Hyundai Galloper Iı, V6, 3000 Motor, Otomatik, Kazasız, Boyasız, Masrafsız

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sisdagili61 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 92
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 67,741
Ynt: 2000 Model Hyundai Galloper Iı, V6, 3000 Motor, Otomatik, Kazasız, Boyasız, Masrafsız

Geçmiş olsun. Hayırlara vesile olsun..

Ynt: 2000 Model Hyundai Galloper Iı, V6, 3000 Motor, Otomatik, Kazasız, Boyasız, Masrafsız

Evet sattım. Hayırlı olsun diyen arkadaşlarıma teşekkür ederim.
Fakat, satmakla iş bitmiyor. Teslim ettikten sonra hemen arayışlar başladı aklımda bir şeyler var bakalım ne olur.
Darısı satmak isteyenlerin başına.

Niyazi abi gönlüne göre olsun. Bizim yapabileceğimiz bir şey var mı?

Çok sağ ol Emre kardeş. Şimdilik hesaplı bir dizel almaya niyetliyim.
82-83 model 200 dizel Mercedes düşünüyorum. Bakalım kısmet.
Kendine iyi bak.

Kardesım bende sanzuman arıyorum numaranı yazarmısın lutfen veya watsaptan ulasırmısın 05551642842

Şu anda arabamda şanzıman sıkıntısı var,
Almak isteyene hesaplı veririm eğer birileri isterse.
Şanzımanını yeni yaptırdım komple olarak, bu cumartesi arabayı aldım pazar günü 5 derecelik rampayı çıkamadı koyverdi.
Şimdi tekrar söktürüp aynı ustaya Ankara ya göndereceğim. Bakalım ne olacak.
2750 ustaya+70 kargo gidiş+68 kargo dönüş +300 söküp takma + 105 lira ATF yağ + 30 lira arazi şanzımanı yağı ve benim gidip gelmelerim her gün 15 lira.
Şimdi bakalım ne isteyecek usta birde çekiciye ödeme olacak sigorta üçüncü defa çekici vermiyor.
Bendeki de ne talihmiş,

selam fiyat ne diyosun bıde şanzumanı nerde yaptırdın usta benımde sanzuman yok telim 05494950801 ararsan sevinirim

Şu anda arabamda şanzıman sıkıntısı var,
Almak isteyene hesaplı veririm eğer birileri isterse.
Şanzımanını yeni yaptırdım komple olarak, bu cumartesi arabayı aldım pazar günü 5 derecelik rampayı çıkamadı koyverdi.
Şimdi tekrar söktürüp aynı ustaya Ankara ya göndereceğim. Bakalım ne olacak.
2750 ustaya+70 kargo gidiş+68 kargo dönüş +300 söküp takma + 105 lira ATF yağ + 30 lira arazi şanzımanı yağı ve benim gidip gelmelerim her gün 15 lira.
Şimdi bakalım ne isteyecek usta birde çekiciye ödeme olacak sigorta üçüncü defa çekici vermiyor.
Bendeki de ne talihmiş,
selam fiyat ne diyosun bıde şanzumanı nerde yaptırdın usta benımde sanzuman yok telim 05494950801 ararsan sevinirim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,053
Kayıtlı Üye Sayımız
166,796
Kaydolan Son Üyemiz
SemihK

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR