<div class="bbWrapper"><b>Ynt: 2000 WJ Ön Şaft Arıyorum</b><br />
<br />
<blockquote data-attributes="" data-quote="mertbirincioglu" data-source=""
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
mertbirincioglu' Alıntı:
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
usta arıyorsan cherokee için beşyol sanayi sitesinde çağrı otomotiv volkana gidebilirsin. pişman olmassın..boşuna arama nette biçok isim geçer denemeden görmeden oturduğun yerden birşey yapamazsın...bi git bak kendisi de araziye çıkan bir arkadaştır..
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote><br />
Merhaba Mert Bey, siz daha önce Maslak Sanayide bir ustaya gidiyordunuz ve yanlış hatırlamıyorsam pek memnun olmamıştınız, artık bu arkadaşa mı giyorsunuz? Şu anda araba kullanacak durumda malesef değilim , kullanabildiğim anda gideceğim uzak değil bana da.<br />
<br />
<blockquote data-attributes="" data-quote="unal" data-source=""
unal' Alıntı:
</div>
bugün benimde bir arkadaşımın arabasında aynı sorun vardı 80 km titreme yapıyodu ön takımcıda inceleyince 1 değil en az 5 tane sorunla karşılaştık bu titremelerde bence önce bir ön takımcıya götürün cok iyi tetkik etsinler bence öyle işlem yaptırın ve mert bey beşyol bana cok yakın orda birkaç usta tanırım ama jeep yapan cağrı otoyu cıkaramadım tam yeri nerde acaba mesela site üyemiz resi28 de orda mehmet cagalıda orda tam yeriniş tarif ederseniz geç cıktığım birgün arkadaşla tanışmak isterim evim cok yakın cünki oraya
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote><br />
Ünal Bey, benim aracımda arka şaftta problem var gibi ama ayna-mahruti de bir uğuldama mevcut (çok değil)<br />
<br />
<blockquote data-attributes="" data-quote="barbecue" data-source=""
barbecue' Alıntı:
</div>
Valla benim sipriş verdiğim CV joint olarak adlandırılan parçalardan yavaş yavaş ümidi kesiyorum.<br />
Karşı taraf maillere cevap vermiyor.<br />
Parçalar ne durumda ne halde bende bilgi yok.<br />
Belki bir gün kapıma sürpriz bir paket bırakırlar.<br />
Selamlar, saygılar,<br />
Burak
</div>
</div>
</blockquote><br />
Internetten alışverişin böyle riskleri olabiliyor, referansları varsa eğer bir şekilde gönderiyorlar Burak Bey. <br />
<br />
Saygılar.</div>