2001 model 3.0 gr turbo dizel nıssan patrol

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yusuf ERDEM Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 35
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,958
Ynt: 2001 model 3.0 gr turbo dizel nıssan patrol

Beni ne kadar onure ettiniz hacimm
acaba kaç sayarsiniz benim arabayi?

Etiketler

onlar eskidendi canimm tanimammm etmemm antalyali yusuf iştee birde toyotasini satan adam diye kalmiş aklimda benim toyota baktigim tam aldiracakken gidip patlak alan adam

Duruyo o araç didip soriyimmi takas işine ne derr

RedlinE' Alıntı:
onlar eskidendi canimm tanimammm etmemm antalyali yusuf iştee birde toyotasini satan adam diye kalmiş aklimda benim toyota baktigim tam aldiracakken gidip patlak alan adam

Duruyo o araç didip soriyimmi takas işine ne derr
sağol abicim daha küçük şehir içinde binicem bi araç olsun istiyorum. nasip böyleymiş biliyosun daha araç var pajuru filan binerim onlara arazide

hadi canimmm demekki dogruymuşş

laytt evden kart gordu hatuna araba alacak demişlerdi.
olur bunlar be yusufumm takma kafanaa
lokman dede alir seni yanina sikinti yok. :smiley:

RedlinE' Alıntı:
hadi canimmm demekki dogruymuşş

laytt evden kart gordu hatuna araba alacak demişlerdi.
olur bunlar be yusufumm takma kafanaa
lokman dede alir seni yanina sikinti yok. :smiley:
alcaz tabi abi onunda hakkı ala ala kart işine gelince şükür daha kart filan yok gelemiyenler hadi dediğinde çıkamıyanlar düşünsün.
lokman dedeylede giderim sıkıntı yok kalırsa filan arabanın içinden daha net görünür herşey.. ;D ;D

Vay sende ogrenmişin bu işleri be turubunlere oynuyosun.

neyse vitrini kapatmiyalim hayirli satişlar.

Yusufcuğum,

Hayırlı satışlar , güzel araçtı alana da hayırlı olsun.... :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,631
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR