2001 Otomatik Vitara Jlx 1.6

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan camouflage Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 17
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,041

camouflage

Tulpar
Yer
Bolu
2001 Model, Otomatik vites, LPG li, Hasar kaydı yok. Çalışmayan aksamı yok.
Renk:Siyah
Orjinal 134.000 km,
1 inch yükseltme ve henüz 2000 km yapmış Yokohama Geolander AT/S 235 75 15 lastikleri ile aracım satılıktır.
Takas sadece 2009-2010 SsangYong Actyon Sport otomatik vites ile düşünürüm.
Fiyat: 24.000 TL
Aktüel fotoğrafı henüz olmayıp, fikir vermesi açısından http://www.beykozoffroad.org/showthread.php/228-Suzuki-%C3%BCzerine-bir-ka%C3%A7-denemem
konusundaki son fotoğrafda görülebilir.

Araç Bolu'da dır.
İletişim ve merak edilen konular için bu başlık yada özel mesaj lütfen.

Ynt: 2001 Otomatik Vitara Jlx 1.6

hayırlı satışlar dilerim İlhami bey,
ama her zaman kapıda bir suzi olaması taraftarıyım...
Suzukicilerden kopmazsınız umarım...

79ilhan' Alıntı:
hayırlı satışlar dilerim İlhami bey,
ama her zaman kapıda bir suzi olaması taraftarıyım...
Suzukicilerden kopmazsınız umarım...
Suzuki konusunda hemfikiriz. Ama binmediğim kasası ve modeli kalmadı :smiley: Yeni model çıkarana kadar, köpeğimi kasasında rahat taşıyabileceğim, çift kabinli arıyorum. Fiyat açısından Ssangyong makul görünüyor.

bir ara benim de incelediğim araçlardan biri..
edindiğim fikir : servis ve parça ücretleri insanı üzer..
başka bir alternatif ararken toyota daha uygun gelmişti bana..bende köpeğimi koyup ava gitmek için düşünmüştüm.
hala da aklımın bir kenarında yok değil ..

Özel mesaj ile fotoğraf isteyen arkadaşlar için güncel fotoğraflar.

2014-04-27-0816.jpg

2014-04-27-0818.jpg

2014-04-27-0831.jpg

2014-04-27-0823.jpg

2014-04-27-0824.jpg

Fotoğraflar nedense çok net çıkmamış. Tost makinası ile çekmiş gibi olmuş ;D
Lastikler 2013 üretimi, TUV muayenesi 30/05/2015 tarihine kadar geçerlidir.

fotoğraflar için teşekkürler İlhami Bey. tost makinası değilse de ilk kameralı telefonlardan belki ;D

Rica ederim. Fotoğrafları herkese tek tek yollamak yerine bütünlük açısından konuya ekleyeyim dedim.
Bu arada telefon, satıcılarının akıl olduğunu iddia ettiklerinden :smiley:

Satış sitesindeki linki aşağıdadır.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-2001-model-otomatik-134.000-de-162540899/detay/

slm ilhami bey bagaj konusundan neden xl7 tercih etmediniz?bende bir 4x4 düsünüyorum ama sizin gibi ava giderken malzememive köpegimi koyacak geniş bagajlı.onun için xl7,xtraıl ve asıl gönlümdeki defendeer.sorum şu her modeline bindim demişsiniz xl7 nasıldır?veya bunların arasından hangisini önerirsiniz aracların artı ve eksileri nelerdir yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler...haaa bide subaru forester

Öncelikle avcı değilim, köpeğim 1,5 yaşında sevimli bir Husky :smiley:
Evet XL-7 yi daha önce kullandım. Bagajını o dönem elimde bulunan teknenin 9,9 bg motoru için tercih etmiştim.
Kişisel kanaatim, araç içerisinde köpekle birlikde uzun yolculuk olmuyor.
Aracın +/- yönlerini Suzuki XL-7 konusunda anlatmıştım. Oradan devam edersek daha sonra okuyacaklar için de faydalı olur.

kusura bakma avcı olunca ve köpek denince aklıma ilk av köpegi geliyorda :smiley:daha önce xl7 paylaşmıssın nasıl görebilirim eh acemilik böyle zor işte.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,095
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.