Merhabalar çok sevdiim aracımı satmaya karar verdim ilgilenenlere duyurulur...
Tüm bakımları yapılmış hiç bir eksiği yoktur. Araç üzerinde bulunan ve beraberinde verilicek parçalar -10.000lik vinç -Arka akslar Calmini -Ön akslar Grand Vitara -Ön döküm diferansiyel -Arka kilit Limited Slip -5,72 oranlı ön ve arka ayna mahruti -4XFourart kupa yükseltmesi -4XFourart 3” yükseltme kiti -4XFourart Baskı balata -Sıfır saliıncak yaylar amortisörler -Taklaya karşı içinde roll bar tek noktadan -Tüm motor bakımları yağları ve Triger seti değişti -Ön bull barlı demir tampon -Arka demir tampon -Tavan sepeti ( Yapılıyor resmi eklenicek) -Sıralı sistem lpg -Tüvden yeni muayne yapılmıştır.2014 Yılına kadar muayneli -[Sertleştirilmiş Alimünyum alt koruma -Goodyear Mtr lastik + 5 Adet fazladan çamur lastiği
[font=[SIZE=14px]İnşallah değerini bilen birine gider...[/SIZE][/font] http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-sahibinden-off-road-donanimli-72331803/detay/
valla ben bayıldım, araç çok güzel olmuş maşşallah
param olsa düşünmez alırdım,
yapmayı istediğim türden bir araç olmuş.
sadece 5,72 'lik ayna mahruti çevirirmi bilmem ama çevirirse 33/35 lastik takmak isterdim.
daha vahşi bir görüntü olurdu
hayırlı satışlar
selamlar
valla ben bayıldım, araç çok güzel olmuş maşşallah
param olsa düşünmez alırdım,
yapmayı istediğim türden bir araç olmuş.
sadece 5,72 'lik ayna mahruti çevirirmi bilmem ama çevirirse 33/35 lastik takmak isterdim.
daha vahşi bir görüntü olurdu
hayırlı satışlar
selamlar