2001 Suzuki Vitara Off Road Donanımlı...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Malik Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 51
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,313
Ynt: 2001 Suzuki Vitara Off Road Donanımlı...

Malik' Alıntı:
Yalan yok bu arada arabanızı beğendim bir tek otomatik olması biraz düşündürdü o kadar yoksa arabadan yana bir sıkıntı yok sadece fiyatta anlaşamadık.
Malikcim anlaşın anlaşın ;) ;) ;D

Etiketler

AL1820' Alıntı:
üzerindekiler düşünüldüğünde fiyat bedava

Ewet haklısınız fiyatı ucuz tuttum aciliyet olduğu için, dediğiniz gibi üzerindekileri ayrı ayrı yazsam daha fazla ediyor arabayı saymasam bile :smiley:) bu işler böle sanırım harca harca bindiğine say.

Sürekli arayıp boya varmı diye soran yada boya makinasıyla gelen arkadaşlara burdanda söylüyorum arabamda boya var hatta komple var çizik filanda var.
Zaten fiyatımı düşürdüm bu fiyata boyasız bu kadar donamınlı bulursanız banada getirin.
Arabamın yürüyeni çok düzgün vede bakımlı yarış kondisyonundadır istediğiniz servise ustaya baktırabilirsiniz.
Dahada yapıcak bir şeyim yok

Saygılarımla

Msjınızı anlayamadım takas için yolladıysanız resimleri teşekkür ederim düşündüğüm araçlar içinde değil sağolun...

Valla hemşo zamanında çok pazarlık ettik ama anlaşamadık bir türlü, olsaydı belki bu pazarki piknikte peşinden geliyor olurdum ;D ;D

apollo7474' Alıntı:
Malik geçen hafta aracın yanından geçtim,maaşallah çok diri ve yakışıklı duruyor.

Eywallah teşekkür ederim zaten eli kulağında sanırım kaldırıcam ilanı satmaktan vazgeçicem gibi :smiley:)

selimsani' Alıntı:
Valla hemşo zamanında çok pazarlık ettik ama anlaşamadık bir türlü, olsaydı belki bu pazarki piknikte peşinden geliyor olurdum ;D ;D

Walla doğru söylüyorsun Selim herhalde bu kadar pazarlık yapıp bir sonuç alamadığım tek kişisin :smiley:) kısmet inşallah gönlünce bir araba bulursun.

hayırlı satışlar güzel araç şartlar olgunlaştığında halen satılmamış olursa görüşecez inşallahü

wanted' Alıntı:
hayırlı satışlar güzel araç şartlar olgunlaştığında halen satılmamış olursa görüşecez inşallahü

Teşekkürler hayırlısı olsun inşallah sağolasın...

Takip eden arkadaşlar aracım satılmıştır.

Alan arkadaş güzel günlerde kullanır inşallah seven ve değerini bilicek birisine gitti...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,947
Kayıtlı Üye Sayımız
166,715
Kaydolan Son Üyemiz
Turker.E

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR